Avarija pakaunėje: sužeisti 5 žmonės, tarp jų – 2 mažamečiai, ir stirna, kuri neišgyveno

  • Teksto dydis:

Per pirmadienio vidurdienį pakaunėje įvykusią dviejų transporto priemonių kaktomušą nukentėjo net penki žmonės arba, anot Lietuvos kelių policijos tarnybos, trečdalis visų sužeistųjų per tą parą šalyje užregistruotus eismo įvykius. Pasak portalo kauno.diena.lt rastų liudytojų, panašu, kad šią avariją sukėlė į važiuojamąją kelio dalį išbėgusi stirna, kurią vienas iš šio susidūrimo dalyvių bandė apvažiuoti.  

Policijos departamentas pranešimu apie šią nelaimę pradeda savo suvestines apie išskirtiniausius rugpjūčio 1-osios įvykius šalyje. 

Pranešama, kad vadinamajame Šakių plente ties Kauno rajono Zapyškio seniūnijos Kluoniškių kaimu 11.50 val. susidūrė į priešingą eismo juostą išvažiavęs krovininis mikroautobusas „Renault Master“, vairuojamas 29-erių metų vyro, ir jam priešpriešais važiavęs automobilis „Honda FR-V“, kurį vairavo 40-metis. 

Nukentėjo visas lengvojo automobilio ekipažas – be vairuotojo ir jo bendraamžė moteris, du vaikai: dešimties metų mergaitė ir aštuonerių berniukas bei dar vienas 71-erių vyras.

Laimė, jų sužalojimai, pirminiais duomenimis, nėra sunkūs. Suteikus medicininę pagalbą, visi gydosi ambulatoriškai. Dėl šios priežasties Kauno policija praneša pradėjusi dėl šio įvykio tik administracinę teiseną.

Lietuvos kelių policijos tarnyba savo suvestinėse akcentuoja, kad ši kaktomuša įvyko lyjant. Šlapia kelio danga matyti ir portalo kauno.diena.lt gautoje nuotraukoje iš įvykio vietos.

Be to, portalui kauno.diena.lt pavyko rasti ir liudytojus, važiavusius pro šio įvykio vietą netrukus po minėtų transporto priemonių susidūrimo.

Anot šių liudytojų, kaktomuša įvyko ties viešojo transporto stotele. Ir šiame įvykyje dalyvavo dar vienas lengvasis automobilis, pirminiais duomenimis, kaip ir krovininis mikroautobusas, važiavęs Kauno link. Ir po minėtu lengvuoju automobiliu gulėjo užmušta stirna, kurią, greičiausiai, staiga išbėgusią į kelią, apvažiuodamas, krovininio mikroautobuso vairuotojas ir išvažiavo į priešingą eismo juostą. Anot liudytojų, pagal užrašą ant šio autobusiuko, tai – greičiausiai, siuntų automobilis.

Ši kaktomuša įvyko kelyje iš vienos pusės apaugusiame medžiais, iš kitos – esant šlaitui į Nemuną.

Minėti liudytojai teigia matę ir ties įvykio vieta stoviniuojančią moterį, kuri buvo susiėmusi už galvos, su dviem mažamečiais vaikais. Visi jie – nevietiniai.  


Šiame straipsnyje: avarijamasinė avarijanukentėjo žmonėsavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

71 metų vyras? \\\\\.../////

71 metų vyras?  \\\\\...///// portretas
o kaip čia ne "SE'NOLIS"? Matyt rašė ne "JAU'NOLIS"?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių