Pakaunėje – smarki avarija: pranešama apie du nukentėjusius žmones

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą Kauno rajone susidūrė trys automobiliai, praneša Bendrasis pagalbos centras (BPC).

BPC duomenimis, apie 7.47 val. skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu pranešta, kad Kauno r. sav., Batniavos sen., Dulkių k., Jurbarko pl., 141 kelyje nuo Vilkijos link Kauno susidūrė trys automobiliai. Juose gali būti prispaustų asmenų.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Į nelaimės vietą atvykus tarnyboms paaiškėjo, kad prispaustų žmonių nėra. Pirminiais Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovų duomenimis, nukentėjo du žmonės. Po pirminės apžiūros vietoje jie išgabenti į gydymo įstaigą. 


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTavarija pakaunėjetrijų automobilių avarijaprispausti žmonės

NAUJAUSI KOMENTARAI

D

D portretas
Baisu kaip vadžiuoja kaire juosta isikabines ji vaira ir trugdo visa eisma tuokius reike baust

niekas

niekas portretas
tankei vazioju auto magistrale kaunas klaipeda leistinu 130 km ir genetnei dauk masinu pr avazioje kaip prostovincia ir iems pofik tie greicio matpklei

>>>TTT \\\\\.../////

>>>TTT  \\\\\...///// portretas
>Bybį neaiškimk ,kaip važioti,važiavau 50 km/h,o dešinė juosta nebuvo pilnai laisva,tai kokią turi teisę gaidys gali lenkti važiuonatį 50 km/h,varjote neišradinėk naujų taisyklių.___Jau iš vis baisu į miestą išvažiuoti kai 30-40 t.sveriantys "gargarai" 90- 100 km /h skuodžia per miestą judrioje gt.visus traiškydami ir milicija to nemato.__O tau asile,ilgu kardanu patylėti,kol nesutraiškė,o gal tu tenai lėkei su "kriauše",kad taip gini.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių