Pakraupo ir visko matę: brakonierių kilpoje besikankinantį šunį dar suvarpė kulkomis

  • Teksto dydis:

Daugelį nuskriaustų gyvūnų gelbėję globos tarnybos „Nuaras“ atstovai šokiruoti – neseniai rastas šunelis buvo taip sužalotas, kad sunku suprasti, iš kur pas žmones atsiranda tiek žiaurumo.

„Iš anksto atsiprašome už tikrai nemalonias nuotraukas, bet manome, kad visuomenė privalo žinoti, kokie žiaurūs gali būti žmonės. Buvo gautas pranešimas, jog rastas įsipaniojęs šuo“, – šios protu sunkiai suvokiamos istorijos pradžią pasakoja tarnybos atstovai ir pamini, kad gyvūnas rastas Kaišiadorių rajone, Dovainonyse.

Sužeistas šunelis iškart buvo paimtas ir nuvežtas į „Nuaro“ kliniką.

„Pirminės apžiūros metu pakraupo ir visko matę mūsų veterinarijos gydytojai. Į galimai brakonierių kilpą panaši viela taip įaugusi į vargšo gyvūno kūną, kad ją šalinant matėsi net šonkauliai!“, – apie galimas baisių sužalojimų priežastis užsimena gyvūnų gelbėtojai. Pasak jų, veterinarai vis tik nusprendė šuniuką gydyti ir net išrinko jam vardą – Sausis.

„Nuaro“ nuotr.

„Nuaro“ atstovų žodžiais kalbant, atlikus kilpos šalinimo operaciją nuspręsta kuo skubiau padaryti rentgeno nuotrauką. Ji reikalinga, kadangi buvo įtarta, jog vielos likučių galėjo likti jau sugijusiose vietose. 

„Padarius rentgeno nuotrauką mūsų laukė dar didesnis „siurprizas“! Šuo visas sušaudytas! Minkštuosiuose audiniuose matėsi keletas orinio šautuvo kulkų. Labai sunku apie tai kalbėti, bet gal gyvūną bandyta nušauti, kad jis nesikankintų toje kilpoje? Atsakymą žino tik skriaudėjas“, – dar kraupesnes detales pateikia tarnybos atstovai.

„Nuaro“ nuotr.

Pasak jų, šiuo metu Sausio būklė itin sunki, laukia sunkus gijimo etapas.

„Prašome jūsų prisidėti pie rentgeno nuotraukos apmokėjimo, medikamentų bei operacijos išlaidų. Tik kartu mes galime išgelbėti gyvybes!“ – į geradarius kreipiasi jie.


Lėšas Sausiui galite pervesti į sąskaitą:

VŠĮ „Nuaro“ fondas 

Į.k. 304151159

Sąskaitos numeris: LT94 7044 0600 0806 9194 (SEB bankas)

Paypal nuorodą rasite čia.

SWIFT kodas: (BIC)CBVILT2X

LEI kodas: 549300SBPFE9JX7N8J82



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodėl iki šiol

Kodėl iki šiol portretas
Į tai nežiūrima RIMTAI? Sadistai turi mokėti tūkstantinės baudas ir įtraukti į pavojingų žmonių sąrašus. Bet jų niekas net neieško. Sausiukui paaukosiu

kmmm

kmmm portretas
Kiek priegaudos gauna uz uzmigdyta suni?suprasit daug ka.

Baisu

Baisu portretas
Juk nėra sunku.nustatyti, kas toj apylinkėj turi orinį šautuvą. Sadistų orgija.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių