Palijus Kaune – avarijų virtinė, skaitytojai praneša apie didžiules spūstis

  • Teksto dydis:

Gerų orų ir gerų eismo sąlygų išlepinti kai kurie vairuotojai palijus nesugebėjo tinkamai įvertinti savo vairavimo įgūdžių ir pakliuvo į eismo įvykius. Laimė, drastiškų nelaimių išvengta.

Policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad apie 14.30 val. Tunelio gatvėje vilkikui  nuvažiavus nuo kelio ir atsitrenkus į atitvarus ir taip sudėtingas eismo sąlygas dar labiau apsunkino pradėję formuotis spūstys.

Žmonės per šį įvykį nesužeisti, 48 metų vairuotojas blaivus.

Prieš pat 16 val. Savanorių pr. ir Zanavykų g. sankirtoje susidūrė du visureigiai. Į įvykio vietą atvyko policijos pareigūnai, todėl galima spėti, kad vairuotojai nesutarė, kuris kaltas.

Skaitytojai portalui kauno.diena.lt pranešė, kad dėl šios eismo nelaimės susidarė didžiulės eismo spūstys, kurios tęsiasi iki pat Utenos gatvės.

Smulkių eismo įvykių nutiko ir Savanorių prospekto bei S.Žukausko gatvių sankirtoje, Karaliaus Mindaugo prospekto ir Birštono gatvių sankryžoje. Laimė, tai tik techniniai įvykiai, kurių metu niekas nenukentėjo, vairuotojai vietoje užpildė eismo įvykio deklaracijas.

Policijos pareigūnai vairuotojus ragina būti atidesniais ir įvertinti pasikeitusias eismo sąlygas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
milicija tvarkosi, atsiprasome zu laikinus nepatogumus

vėl

vėl portretas
kaltas lietus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių