Pamatę apgadintą automobilį ryžosi prašyti pagalbos: vairuotojas galėjo būti girtas

  • Teksto dydis:

Sekmadienio rytą savo automobilį pamatę kauniečiai Violeta Juodišiūtė ir Ovidijus Gervė nustėro.

Anot su portalu kauno.diena.lt bendravusios V. Juodišiūtės, apie 6 val. 20 min. į jos vaikino „Volkswagen Passat“ markės automobilį atsitrenkė galimai neblaivus vairuotojas.

Incidentas įvyko Kovo 11-osios gatvėje esančio daugiabučio kieme.

„Patys įvykio nematėme, tik girdėjome stiprų smūgį. Mums apie apgadintą mašiną pranešė kaimynė – kai jį pamatėme, likome šokiruoti. Įvykį mačiusi kaimynė teigė, kad į ne vieną automobilį atsitrenkė sidabro spalvos „Audi“. Vairuotojas greičiausiai buvo neblaivus, mat „Audi“ trenkėsi ir į tvorą, tada vairuotojas pasišalino iš įvykio vietos. Kaimynė pasakojo, kad „Audi“ vairuotojas su transporto priemone vos neatsitrenkė ir į daugiabutį“, – pasakojo kaunietė.

Ji tikisi, kad atidūs miestiečiai matė aplamdytu šonu sidabro spalvos „Audi“ ir gali pagelbėti surasti neatsakingą vairuotoją. 

Turinčius reikšmingos informacijos, mergina prašo skambinti šiais telefono numeriais – 860244689 bei 863242220 – arba Violetai Juodišiūtei bei Ovidijui Gervei parašyti žinutę feisbuke.

Mergina tikina, kad dėl incidento buvo kreiptasi į policiją. Turintiems svarbios informacijos pora žada atsilyginti. 

Vaizdo kameros daugiabučio kieme neveikia jau kelias dienas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
euro 5 neatitinka ,nieko liko mazai laukt nuo 20 ar nuo 21 metu bus ivestas mokestis ..

Taja

Taja portretas
Dėl manęs gali rūpintis kiek nori, bet neuždirbu tiek, kad mašiną ant šaligatvio laikyti :) Vienok, prieš kaltindamas kitą, pažiūrėk į savę.

To Taja

To Taja portretas
Visuose kiemuose pilna masinu ant saligatvio stovi,tai ka dabar reiskiasi visi girti gali vazineti ir jas dauzyti?Aiskiai matosi,kad paliktas praejimas.Ir is kur tokiu dar atsiranda kur tokius girtuoklius uztaria?Bet matys patys girti taip smaginasi,tai nenuostabu,kad tokius ir palaiko..Aisku niekas nezino,gal ir esi ta kur atsitrenkei padauginusi?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių