Pareigūnai aiškinasi, kas Kėdainiuose subraižė svetimą „BMW X5“

  • Teksto dydis:

Kėdainių policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl svetimo turto sugadinimo ir prašo visuomenės pagalbos.

Anot policijos, sausio 3 d. apie 15.50 val. Kėdainiuose, Respublikos g., pastebėta, jog subraižytas automobilis „BMW X5“. Padaryta turtinė žala siekia apie 1810 eurų.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 636 70 arba 112, arba el. paštu reda.svilpiene@policija.lt.

Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo turto sugadinimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Prie ko šitas žmogus, eina tiesiog , šiale matosi šiukšlių konteineriai , jokių mašinų.Taip šviesiai apsirengęs ,tikrai nebraizys.

Tokia mada pareina

Tokia mada pareina portretas
Kas turi kiek išssikiriančius auto, skundžiasi kad niekadejai eidami, lyg netyčia perbraukia vinimi, ar kokiais raktais sonus. Kažkoks juoda grybas juos valdo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių