Paryčių detektyvas Vilijampolėje: užkirsti kelią dar vienai tragedijai šįkart spėta

  • Teksto dydis:

Trečiadienio paryčiais į Sąjungos aikštės daugiabutį, kuriame prieš pusšeštų metų įvyko analogo neturinti tragedija – per gaisrą čia buvusioje odontologijos klinikoje žuvo jos pacientė ir dvi darbuotojos, vėl skubėjo ugniagesiai gelbėtojai. Jų pagalbos šaukėsi užkirsti kelią galimai dar vienai tragedijai bandžiusi policija.

Pranešimas, kad į vieną šio daugiabučio butą veržiasi nežinomas asmuo, galimai – ligonis, buvo gautas dar prieš šešias ryto.

Anksčiau šiame pastate buvo įsikūrusi ir jau nebeveikianti Vilijampolės policijos nuovada. Tačiau, dabar į įvykio vietą policijos budėtojams teko siųsti mieste patruliuojančius kolegas.

Šie suskubo laiku – mįslingasis ramybės drumstėjas savo tikslų patekti į svetimą butą įgyvendinti nespėjo.

Tačiau, atvykus, paaiškėjo, kad jį sulaikyti nebus lengva.

Paaiškėjus, kad jis bando slėptis kitame šio daugiabučio bute, teko kviesti pagalbon net ugniagesius gelbėtojus.

Šie išlaužė nežinomojo slėptuvės duris dviem laužtuvais. Tada ir paaiškėjo, kad daugiabučio ramybę drumstė 55-erių metų kaimynė.

Policija ją iš slėptuvės išsivežė. Tačiau, netrukus ji buvo paleista.

Anot policijos budėtojo, priešpiet dėl šio įvykio ikiteisminis tyrimas dar nebuvo pradėtas, nors specialiąsias tarnybas kvietęsis asmuo ir parašė pareiškimą. Ar jį pradėti, bus sprendžiama išsiaiškinus šio mįslingo kaimynų konflikto priežastis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Neziurau ir nesipiktinu.Kam save erzinti ziurint kokius tai balsus ar balses.Ijungiu per yuotube koncerta koki noriu

Anonimas

Anonimas portretas
Jau koks "idomus" straipsnis, niekalas visiškas

ziurove

ziurove portretas
Ne tik neispruseliu, bet visisku chamu jakilaiciu, pumprickaiciu, tapinieniu, makaraityciu, zeimyciu,miliuciu. Kokias patycias skleidzia apsiputoje valatkos, valentinaviciai, urbonaites, laurinaviciai, gentvilas, cmilyte, jukneviciene, broileris, degutiene, razma, majauskas, matulas. Vienas normalus laidos TV Forumas vedejas Musnickas, ziniu skaitytojos Bucelyte, Vitkauske, Ignas. Deividas ir Peciulyte yra nuolankus skalikai, kartais geda uz juos, kiek neturi savigarbos nei pagarbos kitam. Tik broileriui su gentvilu pasiruose sulist i viena vieta
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių