Pasieniečiai Kaune aptiko didelius kiekius nelegalių cigarečių ir alkoholio

  • Teksto dydis:

Pagėgių pasieniečiai Kaune aptiko daugiau kaip 6 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių bei  beveik pustrečio šimto litrų nelegalaus alkoholio. Sulaikyti trys nelegalia veikla įtariami vyrai.

Penktadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos ir Specialiosios paskirties skyrių pareigūnai surengė operaciją garažų masyve Kaune.

Turėta žinių, kad viename garaže  gali būti slepiamos  neteisėtos prekės.

Iš pradžių VSAT pareigūnai pastebėjo tris  vyrus,  garaže kraunančius kartonines dėžes su buteliais. Kaip vėliau paaiškėjo, juose buvo skaidrios spalvos skystis, skleidžiantis alkoholio kvapą. Visi buteliai paženklinti etiketėmis „Smirnoff“ be akcizo ženklų.

Iš viso garaže  pasieniečiai rado 216 litro talpos butelių ir sulaikė 22-ejų bei du 47-erių Kauno ir jo rajono gyventojus.

Tą pačią dieną Pagėgių  pasienio rinktinės pareigūnai atliko kratą vienam sulaikytųjų, 47-erių Kauno rajono gyventojui, priklausančiose gyvenamosiose patalpose. Čia rasta dar 18 litrų tokio pat alkoholio su  etiketėmis „Smirnoff“  bei 6380  įvairių rūšių cigarečių pakelių su  baltarusiškais  akcizo ženklais ir be jų.

Dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) laikymo, gabenimo ar realizavimo ir dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis VSAT Pagėgių pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sulaikytuosius pasieniečiai buvo uždarę į areštinę.  Po apklausų jie paleisti skyrus kardomąsias priemones rašytinius pasižadėjimus neišvykti.

Kontrabandiniai rūkalai ir nelegalus alkoholis saugomi Pagėgių pasienio rinktinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nigga

nigga portretas
ar jum gaila avinai nesuprantu? Pirkit norfoj o kiti tegu kontrobandines ruko koks jusų reikalas ožiai pasmirde!

keista

keista portretas
nes siena saugo ,o vazineja po Lietuva ir uzdarbiauja,va kodel per siena viskas laisvai ,mayyt stkato negavo ,tai privaziavo pasiimti, idomu ar turi teise tokiems veiksmams salies viduje,kur tuo turetu uzsiimti visai kitos tarnybos.

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Dabar juodoji alkoholio rinka klest visoj Lietuvoj.Taip kaip ir ,,kioskelių laikais". Už tai ir auga milijonierių gretos.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių