Pereiti į pagrindinį turinį

Petrašiūnuose policijos akyse pro trečio aukšto langą iškrito, įtariama, mažametė ukrainietė

2023-01-13 13:07
DMN inf.

Šiandien apie 13.30 val. iš vieno T. Masiulio gatvės daugiabučio per langą iškrito mažametė. Nelaimės aplinkybės – mįslingos.

Asociatyvi Freepik.com nuotr.

Pasak jau už dviejų minučių įvykio vietoje buvusių greitosios pagalbos medikų, krentantį vaiką pastebėjo pro šalį važiavę policijos pareigūnai, kurie netrukus sustabdė ir į iškvietimą T. Masiulio gatvėje vykusius jų kolegas.

Atskubėjus į nelaimės vietą, ant šaligatvio – šalia daugiabučio rasta apie penkerių metų mergaitė sužalota galva. Jos sąmonė buvo pritemusi, tačiau mažametė reagavo į aplinką. O vežama greitosios automobiliu į Kauno klinikas, pradėjo kalbėti rusiškai, dėl ko daroma prielaida, kad ji – ukrainietė.

Daugiabučio gyventojai nieko apie mažąją nelaimėlę pasakyti negalėjo. Tačiau kėlė prielaidą, kad ji iškrito iš trečiojo aukšto buto. O šio durų policijai niekas neatidarė.

Feisbuko nuotr.

Kaip rimtai susižalojo mažametė, paaiškės Kauno klinikose atlikus išsamius tyrimus. Įvykio aplinkybes aiškinasi policija, kurios atstovė kol kas tegalėjo patikslinti, kad iškritusioji pro langą – šešerių metų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų