Po akistatos su Kauno policijos patruliais BMW ekipažas atsidūrė areštinėje (papildyta)

  • Teksto dydis:

„Molo“ prieigose gyvenantys kauniečiai vėlų antradienio vakarą įamžino neįprastai gausias policijos pajėgas šiame daugiabučių kvartale. Persiųsdami nuotraukas portalui kauno.diena.lt jie klausė, ką, daugumai kaimynų jau sugulus, čia veikė net trys policijos ekipažai?

Kauno policijos atstovė šiandien ryte patvirtino, kad vakar apie 22 val. jos kolegoms iš Patrulių rinktinės Mobiliosios kuopos A. ir J.Gravrogkų gatvėje įtarimą sukėlė automobilio BMW manevrai.

Neatmetama, kad imta blaškytis, netikėtai susidūrus su policija. O vengti pareigūnų, kurių ir vėl neapgavo vadinamas šeštasis jausmas, buvo dėl ko.

Sustabdžius šį BMW, patikrinti visi keturi juo važiavę jaunuoliai. Pas vieną iš jų, kaip ir pačiame automobilyje, aptikta, remiantis tuo pačiu šeštuoju jausmu, – galimai narkotinės medžiagos. Ši perduota ekspertams, o visas BMW ekipažas pirmiausiai nuvežtas kraujo tyrimams. 

Skaitytojų nuotr.

Tačiau, dar jų belaukiant, pilnamečiai šio ekipažo nariai – du 20-mečiai ir devyniolikmetis uždaryti į areštinę. O septyniolikmetis jų bendrakeleivis perduotas šeimai. Minėtus jaunuolius pristačius į policijos įstaigą ir dar kartą atlikus apžiūrą, pareigūnai pas vieną iš jų apatiniuose rūbuose aptiko slepiamų, kaip įtariama, kanapių. Jaunuoliai policijos pareigūnams iki šiol nebuvo žinomi.

Kauno policijos nuotr.

Pareigūnai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tolimesnis tyrimas,priklausys ant kiek

Tolimesnis tyrimas,priklausys ant kiek portretas
Isigimeliai turi euru??

Pafa

Pafa portretas
Tokių lopų pilnas kaunas...

Anonimas

Anonimas portretas
Tokiems pagal auto markę galvose irgi BĖ MĖ VĖ.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių