Po brangių ausinių vagystės Kaune: policija turi klausimų šiam vyrui

  • Teksto dydis:

Kauno policija tiria vagystę Kaune ir prašo padėti atpažinti vaizdo kamera užfiksuotą vyrą.

Pasak policijos, birželio 18 d. Kaune, Savanorių pr., iš prekybos centro buvo pavogtos 279 eurų vertės ausinės „Apple AirPods Pro“.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 700) 64958, (8 37) 303 450 arba rašyti el. paštu andzelika.zemaite@policija.lt.

Už vagystę gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija

Marija portretas
Labai gerai, kad viešina nuotraukas. Apie kokį humanizmą galūma kalbėti. Jie nusižengia humanizmui kėsindamiesi į svetimą turtą! O šeimai ir giminėms turi būti gėda, gal ir savi kiek nors paauklės. Negalime būti gailestingi vagims, žudikams, smurtautojams, tvirkintojams, girtuokliams. Kai atima paskutinius centus iš senio, kai sumuša žmogų iki juodų kraujosruvų, išprievartauja ir suluošina, prisigėrę pasielgia neištaisomai kur tada būna tokių prasižengėlių humanizmas. O patekę į teisma, gal jau trečią kartą dievagojasi, ašaroja ir prašo pasigailėjimo. O ką, nežinojo ką daro? Be gailesčio ir tegų jiems būna gėda.

Ale

Ale portretas
Kaip tik vagis tai su kepure

buves apsauginis

buves apsauginis portretas
Nzn kiek bet iki 150 e gresia tik administracine bauda ir nieko daugiau net paru neduoda. cia gresia baudziamoji ir didelis riebus pliusas tyrejams... gal ir finansinis paskaktinimas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių