Po ne vieną tragediją menančiu Kauno tiltu – dar vienas šiurpus radinys

  • Teksto dydis:

Po Panemunės šilą su Biržiškų gatve jungiančiu Trijų mergelių tiltu, kuris jau kelis mėnesius remontuojamas, šiandien aptiktas vyro kūnas. Apie tai Kauno policijai, kuri skubiai aptvėrė įvykio vietą, buvo pranešta apie 10 val.

Pirminiais duomenimis, žmogaus kūną Nemuno pakrantėje ties Biržiškų gatve pastebėjo praeivis.

Velionio drabužiuose rasti 1986 m. gimusio asmens dokumentai.

Manoma, kad jie – mirusiojo. Tačiau iki 14.30 val. šio, pirminiais duomenimis, Kauno rajono gyventojo kūno dar niekas oficialiai neatpažino.

Greitosios medikai, kviesti į nelaimės vietą konstatuoti vyro mirtį, neatmeta, kad jis galėjo nuslysti nuo gana aukšto kranto, kurio papėdėje aptiktas, ir mirtinai susižaloti. Pirminiais duomenimis, velionis patyrė galvos traumą.

Neatmetama, kad nelaimė galėjo įvykti sportuojant ar išėjus pasivaikščioti. Velionis mūvėjo sportinėmis kelnėmis, dėvėjo ryškios spalvos striukę. 

Anot greitosios medikų, mirusysis nepanašus į benamį.

Skaitytojo nuotr.

Tiltą remontuojantys darbininkai teigia ėję šiandien prieš aštuonias pro šią vietą ir velionio kūno čia nematę. Dėl to daroma prielaida, kad nelaimė negalėjo įvykti išvakarėse ar naktį.

Policijai baigus įvykio vietos apžiūrą, jos atstovė patvirtino, kad, pirminiais duomenimis, įvyko nelaimingas atsitikimas. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti, kuris ir atsakys į klausimą, ar velionis žuvo paslydęs, ar staiga sutrikus sveikatai. O galbūt paaiškės ir kokios nors kitos aplinkybės.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kupinas

Kupinas  portretas
Balsuojam uz Matjosaiti.. Visi vagia..

cia

cia  portretas
furmanoviciaus liavona istrauke-tik uz tilto ir po desine tokia baznycia kamerom apsagstyta-is pirties tiesiaiai nemunan-nesveika

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
> Nieko naujo ...................Kas tiesa, tai tiesa, po vakcinacijos pasipylė psichiniai krituoliai ypač daug jų iš Kremliaus šunaujos pusės. Juos vakcinacija paveikė labiausiai.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių