Po pranešimo apie persekiojamą žmogų – pareigūnų sujudimas Kauno gatvėse

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą Vilijampolėje pastebėtas policijos pareigūnų sujudimas. Kaip paaiškėjo, po pranešimo apie galimai persekiojamą automobilį, ekipažai vijosi kitus su šiuo įvykiu susijusius automobilius.

Gaudynės, pasak incidentą mačiusių kauniečių, vyko Varnių gatvėje, ant Milikonių kalno, Panerių, Linkuvos ir kitose gatvėse.

Apie įvykį pasiteiravus Kauno apskrities pareigūnų, jie sakė, kad į gatves ekipažai išvažiavo sulaukę pranešimo apie persekiojamą žmogų.

Pirminis iškvietimas buvo gautas balandžio 4 d. 18.19 val. Jame informuota apie konfliktą tarp vairuotojų Šilainių plente, Baltų prospekte, prie „Bernelių užeigos“.

„Pranešėjas pranešė, kad jo automobilį persekioja kažkokie asmenys. Nurodė automobilių duomenis, pagal kuriuos ir buvo vykdoma tų automobilių paieška“, – sakė Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budintis darbuotojas.

Ir pridūrė, kol kas negalįs pakomentuoti plačiau. Tačiau, jo teigimu, pareigūnams minėtus automobilius sustabdyti pavyko. Šiuo metu abi pusės – tiek nukentėjusysis, tiek įtariamieji yra policijos žinioje. Įvykio aplinkybės tikslinamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
grizta 90m mafija mafija visur mafija amerikoj mafija kaune/

Tomas

Tomas portretas
Prasilenkiau su sesiom policijos masinom su svytureliais, kurios leidosi nuo kalno link Varniu tilto :) nesu mates tokio sujudimo Kaune :) Kaip is Cobra 11 :))

Praeivis

Praeivis portretas
I tokius incidentus teisesauga turi labai rintai ziureti,grasinimai ginklu,gaudynes miesto gatvemis sukelia pavoju visiems.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių