Po šaudynių Aleksote kaimynai sunkiai renka žodžius: tą naktį namuose nenakvojau

  • Teksto dydis:

Po kruvinų šaudynių Kaune, Aleksote, policija atskleidė daugiau detalių. Tikslinama, kad išpuolį patyrę žmonės rasti pirmadienį apie 17.30 val. Lakūnų plente stovinčiame kulkų suvarpytame automobilyje „Opel“.

Pasak ekspertų, šaudyta iš priekio, nes mažiausiai šešių kulkų žymės aptiktos variklio dangtyje, buferyje ir priekiniame stikle vairuotojo pusėje.

„Automobilyje „Opel Astra“ rastas 34-erių metų vyro kūnas su šautinėmis žaizdomis. Taip pat rasta sužalota 44-erių metų moteris, kuri dėl šautinės žaizdos pristatyta į gydymo įstaigą“, – detalizavo Kauno policijos atstovė.

Keleivio vietoje sėdėjusi moteris – medikų rankose. Policija tikslina – jos gyvybei pavojus negresia. Sužeidimai – nesunkūs. Kol kas pareigūnai jos išsamiau neapklausė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Įtariamasis iš įvykio pabėgo juodos spalvos „Toyota Avensis“ automobiliu. Jis rastas maždaug už kilometro nuo šaudynių vietos, H. Ir O. Minskovskių gatvėje, po viaduku.

Ieškant bėglio ant kojų sukeltos gausios policijos pajėgos, pakeltas dronas, prašyta ir visuomenės pagalbos. Kauniečiai buvo įspėti, kad vyras gali būti ginkluotas ir pavojingas.

„Buvo mobilizuotos policijos pareigūnų pajėgos. Įtariamasis rastas po kelių valandų kinologų pagalba“, – dėstė Kauno policijos atstovė.

Gal kažkuo nepasidalijo, gal koks nors įniršio priepuolis.

Įtariamasis Egidijus Daračius rastas negyvas.

„Nemuno upės pakrantėje rastas 37-erių metų vyro kūnas su šautine žaizda. Šalia rastas ir pistoletas „Glock“. Įtariama, kad vyras nusižudė“, – kalbėjo pareigūnų atstovė.

LNK šaltinių duomenimis, apie kraupų nusikaltimą policijai pranešė E. Daračiaus brolis. Pašauta moteris – įtariamojo pamotė, nušautas vyras – jos sugyventinis.

„Moters ir įtariamojo pavardės sutampa“, – patikslino policijos atstovė.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Tragedija pasibaigęs konfliktas galėjo kilti dėl asmeninių nesutarimų. Artimi kaimynai sukrėsti.

„Abejingų nėra. Nesukrėstų ir nepaliestų – nėra. Versijų gali būti pačių įvairiausių. Gal kažkuo nepasidalijo, gal koks nors įniršio priepuolis“, – žurnalistams sakė kaimynė Daiva Eidikienė.

Dalis kaimynų po įvykio nakčiai neliko namuose. Tarp jų – ir Daiva.

„Kai buvo pranešta, kad yra kaimynas tokios būklės – nervingas, šoko būsenos – kaip bepagalvotum, vis tiek, kai žmogus griebiasi ginklo ir ryžtasi tokiam žingsniui, tai nėra normalu. Todėl aš sunerimau ir išvažiavau nakčiai pas šeimą kitur, į kitą rajoną miegoti“, – nerimo neslėpė pašnekovė.


Šiame straipsnyje: šaudynės Kaunenušautas vyrassužeista moterispagalbos telšaudynės AleksotekaimynaiLNK turinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Na

Na portretas
Tai ir parašykit, kuo toje istorijoje susijusi Daiva, kad spruko iš namų, negyvo šaulio išsigandus? O jei nenorit parašyt, tai ir negaišinkit skaitytojų. Manau, kaimynams ta istorija gerai žinoma....

Būtų radęs geresnę ir smagesnę

Būtų radęs geresnę ir smagesnę portretas
tikrai nenormalus, nes-MOTERŲ ŪŽIA.

kaunietis

kaunietis portretas
KD vėl atrajoja tą patį. Geltonos LNK pakanka per televizorių. Jokios pagarbos skaitytojui
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių