Pereiti į pagrindinį turinį

Po smūgio į medį automobilis apvirto, vairuotojas išlipo pats

2021-06-26 10:00
DMN inf.

Šeštadienį priešpiet Perkūno al. į medį trenkėsi automobilis „Mercedes-Benz“. Po smūgio transporto priemonė apvirto. Vairuotojas pats iš jos išlipo. Išorinių vyro sužalojimų nesimatė, bet medikai jį išvežė į ligoninę. 

 

Įvykio vietoje dar ilgai tebesidarbavo pareigūnai, ugniagesiai ir spec. transporto darbuotojai. Sumaitotą automobilį buvo bandoma užkelti ant platformos ir atlaisvinti gatvę.

„Vairuotojas važiavo nuo Parodos g. pusės. Leistino greičio, manau, neviršijo.  50 km/val greitis jau yra didelis trenkiantis į medį“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo vienas vietinių gyventojų, stebėdamas, kaip vyksta avarijos padarinių šalinimas.

Anot jo, jeigu greitis būtų buvęs didesnis, mašina po smūgio būtų atsidūrusi daug toliau.

Pašnekovo manymu, nelaimės priežastis – atitrauktas vairuotojo dėmesys. Gal jis bandė rašyti SMS ar kažko kito žvilgtelėjo į telefoną, nes mašina staiga kabino kelkraštį, o po to metėsi į kitą pusę – išvažiavo į priešingą eismo juostą ir trenkėsi į medį.

Per avariją nuniokotu „Mercedes-Benz“ automobiliu, anot gyventojų, važiavo tik vienas vyras. „Aš už penkių sekundžių čia jau buvau. Jis pats išlipo. Buvo toks apdujęs. Nesuprasi, ar nuo smūgio, ar nuo ko kito. Jis čia dar vaikščiojo, bet atvažiavusi greitoji liepė jam sėsti, po to išsivežė“, – kalbėjo kitas gyventojas.

Vyrai sakė, kad nedaug trūko iki didesnės nelaimės. Sekundžių reikalas, kad „Mercedes-Benz“ būtų trenkęsis į du atvažiuojančius automobilius, kurių vienas vilko kitą. Jiems iki nelaimės vietos buvo likę vos keliolika metrų. 

Tapote įvykio liudininku, užfiksavote įvykį? Rašykite mums adresu [email protected] arba spauskite čia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų