Ugnis ir vagys paliko be nieko: telkiamos pastangos atstatyti senolės butą

Antradienį 83 metų Janina turėjo bėgti iš savo namų. Ugnies liežuviai taip greitai įsisiautėjo, kad negelbėjo moters bandymai gesinti gaisro, kuris kilo, kaip aiškėja, dėl jos pačios klaidos. 

„Niekada negalvojom, kad toks baisus įvykis ateis ir į mūsų šeimą... Vasario 8 d. vakarą kilo stiprus gaisras mūsų močiutės ir tėčio namuose. Liepsnos negailestingai pasiglemžė visą turtą. Galime tik pasidžiaugti, kad nepaisant kelių nudegimų, visi sveiki“, – pasakojo kaunietės anūkė, pas kurią po gaisro apsigyveno tėtis, o močiutė – pas kitą sūnų. 

Senolės bute gyventi – neįmanoma. Ieškoma lėšų ir kitokios pagalbos būstui atstatyti.

Galime tik pasidžiaugti, kad nepaisant kelių nudegimų, visi sveiki.

„Labai prašome visų palaikymo, prisidedant jums jau nebereikalingais daiktais, baldais, buitine technika, o galbūt kas turite nebereikalingų statybinių medžiagų? Bet koks prisidėjimas šiuo metu yra labai svarbus. Jei kas galėtų prisidėti  finansiškai, būtume labai dėkingi“, – kreipėsi į geros valios žmones anūkė. 

Po gaisro ir po nekviestų asmenų, apsilankiusių gaisravietėje, anot merginos, – neliko nei dar tinkamų naudoti daiktų, rūbų ar pan. „Tėtis kasetę tik pasiėmė, kur mūsų mažų balsai įrašyti, ir viskas“, – portalui kaunodiena.lt pasakojo mergina. Gaisras sunaikino ir abiejų gyventojų receptinius vaistus. Dėl jų vėl teko kreiptis į medikus.  

Vilmanto Raupelio nuotr.

Tėtis ir močiutė, kaip pasakojo, dėl nelaimės patyrė daug streso, senolė ir rankas apdegė, bet juos palaiko artimųjų, pažįstamų ir nepažįstamų žmonių pastangos padėti, paguodos žodžiai.  „Jau radome, kas padovanos baldus, bet prašome, kad juos dar palaikytų pas save, kol viskas bus suremontuota“, – kalbėjo kaunietė.

Portalas kauno.diena.lt jau rašė apie šį gaisrą Chemijos g. ir jo pasekmes.


Galaite padėti ir jūs:

Eugenijus Rimantas Stačiūnas

Sąsk. nr. LT757180900497724223



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
svarbu RAUDONKONCERVIAI padeda chaholams pabegeliams o TAutiečiams špyga neprestižas navaro nera,

Ona

Ona portretas
Neteiskit ir tu nelaimėliu benamiu, gal jie galvojo,kad supilti ir išmesti rūbai nebereikalingi- dar geru rubu žmones turi ir pagelbės.Tik parašykit telefona,o į sąskaita pervesti nemokame net tu keliu euru.Dabar sunku su pinigėliais,kai viskas nesvietiškai pabrango.

Ona

Ona portretas
Labai užjaučiu savo amžininke,nes mes irgi Degem,bet buvom apsidraudę.Gal ir jums draudimas pamilęs.Galim padovanoti drabužiu,patalynes močiutei,baldu kampą ne nauja,jei patiks.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių