Policijos operacija baigėsi pavojingu kaskadiniu triuku

Paaiškėjo, kas iš tikrųjų praėjusią savaitę įvyko Šilainiuose, kai vieno jų daugiabučio papėdėje rastas susižalojęs vyras, o jo daiktus iš medžio teko iškelti ugniagesiams.

Tą rugsėjo 15-osios vakarą Dainavos policijos komisariato pareigūnai buvo suplanavę kratą viename Baltijos gatvės 104-ojo namo trečio aukšto bute. Ji buvo susijusi su pradėtu ikiteisminiu tyrimu dėl narkotikų platinimo.

Pareigūnams pavyko nustatyti, kad minėtą butą porai dienų išsinuomojo du broliai. Vienas jų – ką tik dešimt klasių baigęs 18-metis šios bylos įtariamasis. Jis dar neteistas. Tačiau už prekybą narkotikais teisti ir jo močiutė, ir mama, ir vyresnysis brolis.

Nors broliai linkę teigti, kad išsinuomojo šį butą tokiam trumpam laikui tam, jog galėtų jame pabaliavoti, netrukdydami neįgaliam tėvui, manoma, kad jų tikslai buvo visai kiti. Juolab kad tai buvo ne pirmas ir net ne antras per mėnesį tokiam laikui jų išsinuomotas butas. Apie tai, kad pareigūnai neklydo, byloja tolesni to vakaro įvykiai.

Akyli pareigūnai pastebėjo ne tik rankinę šalia nelaimėlio, bet ir dviejų plastikinių paketų skiautes.

Paskambinus į minėto buto duris, niekas jų neatidarė, nors buvo girdėti, kad kažkas viduje prie jų priėjo. Pareikalavus atidaryti duris policijai, į tai taip pat nereaguota. Jos atidarytos tik po kurio laiko, kai vienas iš bute buvusių dviejų asmenų jau gulėjo daugiabučio papėdėje, patyręs atvirą kojos lūžį.

Tai paaiškėjo tik pareigūnams nuėjus apžiūrėti šio buto langų iš kitos namo pusės. Vienas iš jų buvo praviras, o po juo dejavo jaunas vyras. Pasiteiravus, kas atsitiko, žinoma, jau neprisistačius policija, jis neslėpė, kad iššoko iš trečiojo aukšto.

Akyli pareigūnai pastebėjo ne tik rankinę šalia nelaimėlio, bet ir dviejų plastikinių paketų skiautes. Dar keli tokie patys paketai, į kuriuos kažkas buvo susukta, kabėjo šalia augančiame medyje.

"Kauno diena" rašė, kad 1987 m. gimusiam nelaimėliui, kuris iš įvykio vietos buvo nuvežtas į ligoninę, gresia atsakomybė dėl šių paketų, kuriuos, policijos prašymu, iš medžio, pasitelkę ištraukiamas autocisternos kopėčias, iškėlė ugniagesiai gelbėtojai, turinio. Ekspertų, kuriems tai perduota, atsakymo dar nėra.

Tačiau įtarimai šiame ikiteisminiame tyrime jau pareikšti keturiems asmenims. Be jau minėto 18-mečio, kurio vyresnysis brolis tą rugsėjo 15-osios vakarą galų gale įsileido pareigūnus, ir dar vienai prekyba narkotikais įtariamai moteriai bei dviem juos savo reikmėms įsigijusiems asmenims. Gavus ekspertų išvadas dėl medyje atsidūrusių paketų turinio, įtarimai turėtų būti pareikšti ir nevykėliui kaskadininkui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gg

Gg portretas
Patcukai o jau narkusos.

Kaip

Kaip  portretas
Ir cigonai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių