Pereiti į pagrindinį turinį

Ieškomas dingęs kaunietis: policija su ugniagesiais tikrino net lietaus pralaidą į Nemuną

2023-04-25 08:12
DMN inf.

Kauno policija prašo pagalbos ieškant prieš šešias dienas dingusio 61-erių metų Panemunės gyventojo. Vakar su ugniagesių gelbėtojų pagalba jo ieškota net po A. Smetonos alėja įrengtoje lietaus pralaidoje, įtekančioje į Nemuną.

Anot Kauno policijos, Vaidoto gatvėje gyvenęs 1962 metais gimęs A. B. išėjo išėjo iš savo namų ir dingo balandžio 19-osios rytą – apie 8 val. 

Artimiesiems jis paliko raštelį, iš kurio turinio galima spręsti, kad tokiu būdu su jais atsisveikino.

A. B. artimieji pranešė  apie tai policijai tą pačią dieną. Tačiau tik vakar Panemunėje pasirodė gausios policijos bei pastaruoju metu jai talkinančios Viešojo saugumo tarnybos pareigūnų pajėgos. 

Labiausiai uniformuotus Panemunės svečius domino jos šilas. 

Kauno ugniagesiai gelbėtojai praėjusios paros įvykių suvestinėje taip pat praneša, kad buvo pirmadienį kviesti į Panemunę. 15.10 val. gautas pranešimas iš policijos, kad reikia atlikti žvalgybą lietaus pralaidoje, esančioje ties A. Smetonos alėjos 57-ąjį numerį turinčiu daugiabučiu.

Tačiau policijos ieškoto žmogaus kūno ugniagesiai gelbėtojai teigia ten neradę.

Nerastas vakar A. B. ir Panemunės šile. Todėl šiandien nuspręsta jau prašyti ir visuomenės pagalbos.

Anot Kauno policijos atstovės, tokią dingusiojo paieškų taktiką bei planą pasirinko jo ieškantys Nemuno policijos komisariato pareigūnai. 

Policijos ikiteisminiam tyrimui dėl A. B. dingimo vadovaujantis prokuroras į portalo kauno.diena.lt klausimą, kodėl jo ieškota net minėtoje lietaus pralaidoje, atsakė, kad, tikrinant visą Panemunę, nuspręsta patikrinti ir minėtą vamzdį.      

Prašydama visuomenės pagalbos, tęsiant A. B. paiešką, Kauno policija praneša, kad jis – apie 180 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, juodų trumpų plaukų, kurie  šonuose – šiek tiek žilstelėję, ir su ūsais. O, išeidamas prieš šešias dienas iš namų, vilkėjo chaki spalvos bliuzoną su gobtuvu, mūvėjo pilkas kelnes bei avėjo sportinius batus.

Asmenis, žinančius A. B. buvimo vietą, jį mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, ieškant dingusiojo, policijos pareigūnai prašo paskambinti į Nemuno policijos komisariatą telefonu 8700 64662 arba 112. Galima susisiekti ir elektroniniu paštu – [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų