Pereiti į pagrindinį turinį

Kaune – ne tik girtų vairuotojų gaudynės: įkliuvo ir keleivis su narkotikais

2021-02-02 08:29
DMN inf.

Pirmadienį pareigūnai Kauno apskrityje sustabdė ne vieną neblaivų vairuotoją, o vasario 2-osios naktį jiems įkliuvo ir automobilio keleivis, galimai su savimi turėjęs narkotikų.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / freepik.com nuotr.

Pasak pareigūnų, vasario 1 d. apie 15.45 val. Kaišiadorių rajone esančiame Vilionių kaime automobilį „Ford Focus“ vairavo neblaivus vyras, gimęs 1966 metais. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,22 prom.

Tą pačią dieną apie 19.35 val. Kaune, Juodelynės gatvėje automobilį „Citroen Xsara“ vairavo taip pat neblaivus vyras, gimęs 1986 metais. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,99 prom.

Vasario 1 d. apie 20 val. neblaivaus vyro vairuojama transporto priemonė sustabdyta ir Kauno rajone, Akademijos miestelyje. Čia automobilį „VW Passat“ vairavusiam 1959 metais gimusiam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,02 prom.

Neblaivių vairuotojų stabdymo maratonui pasibaigus, naktį iš pirmadienio į antradienį apie 1.05 val. Kaune, Šilo gatvėje pareigūnams įkliuvo „VW Golf“ keleivis. Pas vyrą, gimusį 1997 metais, rasta galimai narkotinės medžiagos. Jis tyrimui pristatytas į gydymo įstaigą.

Primename, kad kai vairuotojui nustatomas 1,5 ir daugiau promilių neblaivumas, jam gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

O už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis gali grėsti laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų