Prašo atpažinti: automobilio vagystei Užliedžiuose ilgapirštis ruošėsi iš anksto

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kauno rajone, Užliedžiuose, Pienių gatvėje, pasigesta lengvojo automobilio „Toyota“. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo, tikėtina, pastarąjį nusikaltimą įvykdžiusį vyrą. Transporto priemonės savininkai prašo atsiliepti atpažįstančius asmenį ar turinčius bet kokios informacijos apie įvykį.

„Gyvename Užliedžiuose, daugiabutyje. Vakar iš stovėjimo aikštelės dingo mano automobilis „Toyota“. Įtariame, kad vagystei ruoštasi naktį, o galutinis veiksmas padarytas dieną“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams pasakojo transporto priemonės savininkė.

Pasak moters, automobilyje buvo įdiegta beraktė sistema. Todėl atrakinant transporto priemonę svarbu šalia turėti pultelį, raktelio nereikia.

„Trečiadienį per pietus dar pati važiavau automobiliu. Jis puikiai atsirakino. Grįžusi transporto priemonę pastačiau kieme, o grįžęs mano vyras savo automobiliu užstatė manąjį – pravažiavimo nebuvo. Todėl mes ir manome, kad vagystei ruoštasi naktį, nes ankstų rytą mano vyras ėjo į mano automobilį – jam kažko prisireikė, bet transporto priemonė neatsirakino nei paspaudus pultelio mygtukus, nei užkišus ranką. Vyras pagalvojo, kad išsikrovė pultelio baterija. O, kaip dabar spėjame, jau tada buvo sugadinta užrakinimo sistema“, – atviravo pavogto „Toyota“ savininkė.

Gegužės 21 d. apie 16 val. namo grįžęs moters vyras pastebėjo, jog kieme automobilio nėra. „Kvietėme pareigūnus. Kaimynai leido peržiūrėti vaizdo stebėjimo kameras. Filmuotoje medžiagoje pamatėme, kad 11.04 val. prie automobilio priėjo jaunas, aukštokas vyriškis, apsirengęs tamsios spalvos rūbais bei dėvintis kepurę ir apsauginę kaukę. Iš karto atsidarė transporto priemonės dureles, sėdo į vidų ir nuvažiavo“, – pasakojo pašnekovė.

Apie šią vagystę skelbiama ir Kauno apskrities pareigūnų įvykių suvestinėje. Prie visų automobilio savininkės minėtų aplinkybių čia dar paminima, kad padaryta 4 tūkst. eurų žala.

Pasak moters, pavogtas automobilis jau veikiausiai bus išardytas dalimis, tad jį susigrąžinti esą tikimybė nėra didelė, tačiau transporto priemonės savininkė tikisi visuomenės pagalbos surandant šią nusikalstamą veiką įvykdžiusį asmenį.

Atpažįstančius vaizdo kameromis užfiksuotą asmenį, ar turinčius bet kokios su vagyste susijusios informacijos, moteris prašo susisiekti tel. nr. +370 67314590.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Veterinaras

Veterinaras portretas
Geriausiai padetu vagiu kastracija. Naktimis guletu ramus ir nebeitu vogti.

Tojota keiciu i

Tojota keiciu i portretas
Rusiska zoporozieti. Gal kas nors nori keistis?!

O as

O as portretas
Nusipirkau Opeli ir miegu ramiai
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių