Prašo atsiliepti mačiusius masinę avariją netoli Kauno

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą magistraliniame kelyje A1, netoli Kauno įvykusi masinė avarija paliko daug nežinomųjų. Įvykio dalyvių artimieji prašo pagalbos randant nelaimės liudininkus.

Po to, kai vakar magistraliniame kelyje susidūrė trys automobiliai – du lengvieji ir vilkikas, ketvirtadienio pavakarę socialiniame tinkle „Facebook“ sklinda pagalbos šauksmas.

„Vakar įvyko avarija kelyje Kaunas–Vilnius. Gal atsirastų šios avarijos liudytojų? Gal kas matė, kaip įvyko šį eismo nelaimė? Gal yra žmonių, kurių vaizdo registratorius ją užfiksavo? Svarbi bet kokia informacija!“ – rašoma įraše.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su vieno iš įvykio dalyvių giminaite, pasak jos, avarijoje dalyvavę lengvųjų automobilių vairuotojai šiuo metu gydomi ligoninėje. „Daugiau niekas neaišku, vykdomas tyrimas. Todėl ieškome žmonių – gal kas nors vaizdo registratoriumi yra užfiksavę, kaip viskas įvyko...“, – viliasi moteris.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Turinčius bet kokios informacijos apie magistraliniame kelyje A1 įvykusią nelaimę prašoma skambinti tel. +37060735003 arba +37063135525.

Primename, kad avarija trečiadienio rytą įvyko ties išsukimu į kelią iš Ateities plento, važiuojant link Vilniaus. Nelaimės metu susidūrė lengvieji automobiliai „Smart“, „Audi A6“ ir sunkvežimis MAN.

Po susidūrimo „Audi A6“ nuvažiavo į griovį. Trečiadienį pateiktais policijos duomenimis, į gydymo įstaigą pristatyti automobilio „Audi A6“ vairuotojas ir automobilio „Smart“ vairuotoja. Pastaroji buvo praradusi sąmonę, tačiau po medikų apžiūros ją atgavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Registratoriai

Registratoriai  portretas
vis visi prašo video įrašų pagalbos. o patiems neina nusipirkti registratoriu?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių