Pravieniškėse nusižudė nuteistasis

  • Teksto dydis:

Ankstų penktadienio rytą Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos Pirmajame sektoriuje 10-ojo būrio virtuvėlės patalpoje buvo rastas 29-erių metų nuteistasis be gyvybės ženklų.

Apie tai viešai praneša Kalėjimų departamentas.

Iki greitosios pagalbos atvykimo nuteistajam buvo atliekami gaivinimo veiksmai. Atvykus medicinos darbuotojams ir toliau buvo bandoma atgaivinti nuteistąjį, tačiau netrukus greitosios medicinos pagalbos darbuotojai konstatavo nuteistojo mirtį.

Vyras 2012 m. kovo 5 d. buvo nuteistas už nužudymą ir  plėšimą, jam skirta 11 metų laisvės atėmimo bausme.

Dėl šio įvykio įstaigos Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos Kriminalinės žvalgybos skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Įstaigos administracija prašo visus asmenis, nuteistuosius ir juos lankančius artimuosius, žinančius apie asmenis, ketinančius prieš save pakelti ranką, pranešti vadovybei (taip pat ir anonimiškai), o nuteistuosius – kreiptis į psichologus, medikus ar į bet kurį iš pareigūnų.

Dirba krizių įveikos komanda.


Šiame straipsnyje: Pravieniškėskalinysmiręs kalinysnusižudė kalinyspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi, kad

Taigi, kad portretas
Kodėl nepatraukia atsakomybėn pravieniškių kalėjimo direktoriaus?? Kur armonaitė su žmogaus teisėmis žiūri? Jei už tokius akivaizdžius nužudymus tiesiogiai nuteistų direktorių, gal tie parazitai, save vadinantys sargais prižiūrėtojais, būtų išaiškinami, gal tada ir jie dirbtų, o ne užsimerktų prieš sadistų terorizmą. Bailiai jūs, bijote kalinių - tai nedirbkite ten, eikit gatvių šluoti! Duok Dieve tiek kaltiems prižiūrėtojams, tiek sadistams išgamoms sulaukti to paties, ko jie nusipelnė, kankindami/žudydami kitus.

Px

Px portretas
Kad daugiau tokiu

As

As portretas
Geila zmogaus .ilsekis Ramybėja .
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių