Prie „Girstučio“ – skaudi avarija: po smūgio sumaitotas BMW automobilis

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kaune neapsieita be skaudžių eismo įvykių – prie kultūros centro „Girstutis“ įvyko dviejų automobilių avarija.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad eismo nelaimė Kovo 11-osios g. 26 įvyko apie 14.03 val.

Pasak pareigūnų, avarijoje susidūrė „Opel“ ir BMW lengvieji automobiliai, po smūgio apgadintas pastarosios mašinos priekis, jis – smarkiai sumaitotas.

Moteris, vairavusi BMW automobilį, pirminiais duomenimis, smarkiai nenukentėjo, tačiau po medikų apžiūros nelaimės vietoje skundėsi krūtinės skausmais, todėl apžiūrai išgabenta į ligoninę.

Abiejų automobilių vairuotojai buvo blaivūs.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ vaizdo įrašas.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTnelaimė kelyjekauneBMWperėjadviejų automobilių avarijaBMW avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vsir.

Vsir. portretas
Uz vairo atsisedes zmogus turi galvoti apie Saugų vairavimą ir stebėti kas dedasi aplinkui o ne užsiimti pašaliniais ,dėmesį atitraukianciais veiksmais ir veikla.

Jonas

Jonas portretas
Idiotų kelyje pilną,matai is paskos sedi durne uz vairo, pirmiausia distancijos nesilaiko ir nezine ka veikia.Po kiek lauko cigaretę i nasrus įsideda. Vemti norisi nuo tokių vairuotojų.Parukius aprimsta o taio pries tai atrodė neadekvati,sunerimusi ,išsiblaškiusi.Tai stai kokios "vairuotojos".Vairavimą ir mašiną paverčia ne mašina o kažkokia uzeigos deze.Demesys sėdinčio už vairo išblaškytas ,beaisku kas dedasi galvoje, todel nelaimių vis dar yra.Negalima sakyti kad visi blogi vairuotojai ,bet nemažai jų yra.

F

F portretas
Reikia saugoti opeliu pasatu reno žiopliai vadžiuoja
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių