Pereiti į pagrindinį turinį

Priešpilnio detektyvas Laisvės alėjoje: laukiniu šešku palaikytas lunatikas buvo dvikojis

2022-02-14 09:42
DMN inf.

Šiąnakt į Laisvę alėją vėl kviestos Kauno specialiosios tarnybos. Pranešta apie jos stogais laipiojantį laukinį šešką, o nuo vieno istorinę aurą turinčio pastato viršaus nukeltas žmogus-voras.

Šis su priešpilnio pabaiga ir pilnaties pradžia susišaukiantis pranešimas buvo užregistruotas 4.37 val.

Skambino praeiviais prisistatę asmenys teigę, kad ant Laisvės alėjos 45-ąjį numerį turinčio namo, kuriame kažkada veikė „Konrado cukrainė“ bei „Tulpės“ kavinė, stogo – laukinis šeškas. Ir jis gali nukristi, nes dėl slidumo negali nei užlipti į viršų, nei nulipti į apačią.

Pirmieji į įvykio vietą atvykę ugniagesiai gelbėtojai ant minėto pastato stogo – trečiajame aukšte, kaip teigiama jų suvestinėje, rado sėdintį žmogų.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Tai konstatavus, paprašyta, kad į įvykio vietą atvyktų ir policija. Be to, papildomai išsikviestos autokopėčios. O šių belaukiant skubiai išskleista oro pagalvė.

Apie penktą ryto keistuolis kaskadininkas nukeltas autokopėčiomis žemyn ir perduotas policijai bei greitosios medikams, taip pat dėl viso pikto atsiųstiems į įvykio vietą.

Kauno policijos atstovė šiandien ryte patikslino, kad minėtas 1999 m. gimęs asmuo, kuris buvo blaivus, galiausiai paleistas. Jis teigė mėgstantis stebėti naktinį Kauną nuo stogų.

Panašu, kad neturėjo prie ko pareigūnai prikibti, ir peržiūrėję šio keistuolio dosje. O niekas dėl tokio jo elgesio pretenzijų nepareiškė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų