Pereiti į pagrindinį turinį

Restoranas „Floros simfonija“ paskendo dūmuose – užsidegė terasa

2021-08-31 08:45
DMN inf.

Antradienį prieš vidurdienį į Kaune, Jonavos g. esantį restoraną „Floros simfonija“ lėkė sustiprintos specialiųjų tarnybų pajėgos – gaisras buvo didžiulis. 

Gesinti teko restorano „Floros simfonija“ terasą.

Į įvykio vietą nedelsiant išsiųstos sustiprintos ugniagesių gelbėtojų pajėgos, greitoji medicinos pagalba. Laimei, žmonės nenukentėjo.

Ugniagesius pagalbos skambutis pasiekė 11.28 val. Sureaguota labai greitai. Po dvylikos minučių didelis gaisras jau buvo lokalizuotas, dar keturių minučių prireikė, kad gaisras būtų likviduotas.

„Dabar vyksta ardymo darbai – ardomos perkaitusios konstrukcijos. Iš pastato išnešti trys dujų balionai. Panašu, kad degimas prasidėjo restorane“, – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno ugniagesių atstovė Džiuginta Vaitkevičienė.

Minėtais dujų balionais buvo šildomos patalpos.

Pirmosios į įvykio vietą atvykusios ugniagesių pajėgos pamatė daug dūmų ir atvirą ugnį, šalia buvo medinis pastatas, kurį pavyko apsaugoti. Buvo paprašyta atsiųsti pastiprinimą.

Iš viso į nelaimės vietą atvyko šešios autocisternos, štabo automobilis. Keltuvas buvo atšauktas.

Duomenų, kodėl kilo gaisras, ugniagesiai dar neturi. Nuostoliai skaičiuojami. Nuo liepsnų nukentėjo apie 100 kv.m patalpos. Degė mediniai baldai, medinės sienos.

Kaip pasakojo restorano atstovas, tądien įstaiga dar nebuvo pradėjusi veikti. Atsidaryti turėjo po valandos.

„Lauke tvarkėmės ir staiga pajutome kvapą ir pamatėme, kad pastatuke atvira liepsna dega. Iš karto atsinešėme keturis gesintuvus – matot, tušti gesintuvai voliojasi. Ugnis prislopo“, – pasakojo vyras.

Anot jo, šildytuvai nebuvo įjungti. Jie įjungiami atvykus klientams.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų