Ryte į darbą išsiruošę kauniečiai laiptinėje pamatė kraupų vaizdą

  • Teksto dydis:

Antradienį Kauno centre rastas negyvas vyras. Į įvykio vietą – vieną tarpukario architektūros puošmenoms priskiriamą K.Donelaičio gatvės daugiabutį skubėjo beveik visos Kauno specialiosios tarnybos. Padėti nelaimėliui dar vylęsi greitosios medikai dėl neįprasto šio pastato išplanavimo niekaip negalėjo jo pasiekti be ugniagesių gelbėtojų pagalbos.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba praneša gavusi pagalbos šauksmą iš greitosios medikų – kad reikia padėti iškelti iš rūsio gyvybės ženklų nerodantį žmogų, 7.55 val.

Nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad šio beveik prieš 90 metų statyto daugiabučio laiptinė turi du įėjimus. Ir, pasak namo gyventojų, tai gerai žinoma benamiams.

Manoma, kad rastas negyvas vyras – vienas iš jų. Nors vizualiai jis – apie 60 metų, tradiciškai dėl tokio gyvenimo būdo tokie asmenys atrodo vyresni, negu yra iš tikrųjų.

Nei namo gyventojai, nei jame įsikūrusių įstaigų darbuotojai nežinojo nei velionio vardo, nei pavardės.

Pirminės apžiūros metu policija, patikslinusi, kad patalpa, kurioje rastas velionis – taip pat laiptinė, jokių išorinio smurto žymių ant jo kūno nepastebėjo. Tačiau, tai dar patikslins palaikų skrodimą atliksiantys teismo medicinos ekspertai. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo. Paraleliai bus bandoma nustatyti ir velionio asmenybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darbo Veteranas

Darbo Veteranas portretas
Velioniui 1991 m. buvo gaila Tarybų Sąjungos . Tada ir užgėrė pirmą kartą .

Tarpukario? Kurgi ne...

Tarpukario? Kurgi ne... portretas
Ne visai į temą: kokia čia tarpukario architektūra, jei ir mūras sovietmečio, ir laiptų turėklai praėjusio amžiaus pabaigos (t.y. irgi sovietmečio laikų?

Kuk

Kuk portretas
Landyne o ne viešbutis.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių