Savaitę moters nematę kaimynai iškvietė tarnybas – pasitvirtino blogiausias scenarijus

  • Teksto dydis:

Po sunerimusių vieno daugiabučio gyventojų skambučio penktadienio popietę į Taikos prospektą lėkę tarnybos. 

Kaip praneša Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, spalio 21 d. 14.38 val. gautas sunerimusių gyventojų pagalbos prašymas.

Skambinusysis teigė, kad kaimynei galimai sutriko sveikata, jos nesimato jau savaitę.

Atvykę ugniagesiai gelbėtojai pasikėlė autokopečiomis ir laužtuvu atidarė langą, tokiu būdu pateko į butą.

Viduje rastai moteriai medikai konstatavo mirtį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nijolė

Nijolė portretas
Lydžiu vyrą į 3ligoninę su įtariamu insultu,svaigsta galva,beveik nekalba.Priėmė greitai,daro tyrimus,mane varo lauk,nerenka anamnezės,laikau rankoj išrašus,tačiau niekam jų nereikia,joks neuropatagogas neapžiūrėjo,bet jau pradeda gydymą.Tautos genocidas,žmonės krenta kaip lapai.VISKAS PRIKLAUSO NUO VALDŽIOS,KUR DINGO ŽMONIŠKUMAS YPAČ LIGONINĖSE.Gal ir kitose Kauno ligoninėse žiauriai nenoriai elgiasi su sergančiais,tačiau iš čia turėjom pasišalinti dėl didžiulės neapykantos žmonėms.

to 'Tai dar neblogi kaimynai'

to 'Tai dar neblogi kaimynai' portretas
Dėl ko toks susvetimėjimas? Viskas labai paprasta, mus tarpusavyje nuolat pykdo valdžia. Tai dėl automobilių parkavimo [vieniems reikia kur statytis mašiną, o kiti, kurie neturi, prieš jas nusistatę], tai dėl kokių renovacijų [vieni pralobę, nori namo išorę puošti, kiti ant duonos tetori], tai dėl mokesčių neteisingo skirstymo [didesnio ploto žmonės turi daugiau mokėti už liftą ar šiukšles nors gyvena tik vienas ar dviese].... Ir tada mes nebenorime nieko matyti, nes nežinai kuris tave dėl nesamos kaltės užsipuls. O dar tautos mentalitetas performuotas į pletkininkų kąstą,....

Anonimas

Anonimas portretas
Nei adreso, nei duomenų apie žmogų. Nulinis pranešimas. Man tokį parašyti būtų gėda, o redakcijai negėda. Liūdna, kad joje dirba tokie beverčiai žurnalistai.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių