Savaitgalį Kauno keliuose: vieni paspirtukininkai nukentėjo patys, kiti – sužalojo žmones

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Kaune mįslingomis aplinkybėmis nukentėjo net trys pėsčiosios. Tačiau pati skaudžiausia, pagal nukentėjusiųjų skaičių, nelaimė įvyko Romainiuose. O Lietuvos kelių policijos tarnyba savo suvestinėse nurodo ir naują iškalbingą aplinkybę, kas, pirminiais duomenimis, ją lėmė.

Kaip jau rašyta, penktadienio popietę Romainių gatvėje susidūrė motociklas „Kawasaki“ ir elektrinis paspirtukas. Patikslintais duomenimis, pastaruoju važiavo 55-erių metų vyras. Motociklo vairuotojui – 28-eri.

Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse akcentuojama, kad pagrindiniu keliu važiavęs motociklininkas prieš šį susidūrimą lenkė autobusą. Ir susidūrė su į pagrindinį kelią iš šalutinio įvažiavusiu elektriniu paspirtuku. Nukentėjo abu susidūrimo dalyviai.

Ir tai buvo ne vienintelė penktadienio nelaimė Kaune, susijusi su elektriniais paspirtukais. Tądien prieš vidurdienį šios transporto priemonės Draugystės parke buvo kliudyta šaligatvyje stovėjusi 53-ejų metų moteris. Ją sužeidęs asmuo iš įvykio vietos pasišalino.

Šeštadienį apie pusę aštuonių vakaro panašiomis aplinkybėmis moteris nukentėjo ir A.Smetonos alėjoje. Ją pėsčiųjų take kliudė dviračiu važiavęs asmuo, kuris taip pat pasišalino iš įvykio vietos. Tuo tarpu jo kliudyta 64-erių metų moteris griūdama susižalojo.

To paties šeštadienio popietę viename Muravos gatvės daugiabučio kieme sužalota ir 90-metė. Šią kliudė atbulas automobiliu „Opel Signum“ važiavęs 30-metis.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėpaspirtukaspaspirtukininkasnukentėjo žmogusavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Po galais, kiek gali

Po galais, kiek gali portretas
dviratininkai, paspirtukininkai važiuoti šaligatviais, kuriais eina pėstieji. O Laisvės al. iki nelaimės vienas mažučio vaikelio žingsnelis į šoną.

Kažkokia nesąmonė

Kažkokia nesąmonė portretas
Sukūrė tuos paspirtukus pramogai - po kiemą , miško takeliais , krantinėmis pasivažinėti - smegeninę pravėdinti , o ne įvelti juos į sklidiną transportó "upę" duslintuvų išmetamosiomis dujomis kvėpuoti.... Gal jie apduję nuo tų dujų , kad dažnai pasielgia neadekvačiai. LAIKAS RIŠTI ŠITĄNESĄMONĘ !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių