Kauniečiai skambina pavojaus varpais: senamiestyje siautėja vagys

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio pavakare Kauno senamiestyje iš parduotuvėlės pavogti du buteliukai kvepalų.

Į portalą kauno.diena.lt kreipėsi skaitytoja, kuri informavo, kad 16.35 val. į jos kvepalų parduotuvėlę senamiestyje užėjo du vaikinai. 

„Jie gražiai kalbėjo su pardavėja, domėjosi kvepalais, sakė, kad juos renka uošvienei. Vienas iš jų buvo viename parduotuvės gave, o kitas kitame. Jie buvo labai mandagūs, jokio įtarimo nesukeliantys žmonės. Tačiau jiems išėjus, pardavėja pamatė, kad trūksta dviejų buteliukų kvepalų“, – teigė moteris.

Vienas toks buteliukas kainuoja 92 eurus. Išėjus vagišiams, jauna pardavėja buvo labai sutrikusi, nežinojo, ką daryti. 

Apie įvykį informavusi moteris teigė, kad anksčiau šioje senamiesčio gatvėje tokių vagysčių nebūdavo. Ji perspėja, kad minėti vaikinai galėjo apsilankyti ir kitose parduotuvėlėse. Moteris atsiuntė ir vaizdo kameromis užfiksuotas minėtų vaikinų nuotraukas.

Apie vagystę nedelsiant pranešta policijai.

Kauno miesto vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad gavo pranešimą apie kvepalų vagystę Kurpių gatvėje.

„Pranešimo apie vagystę sulaukėme 17.01 val.“, – sakė jis.

Penktadienį portalą pasiekė informacija ir tų pačių vyrų nuotraukos. Skaitytoja pranešė, kad šie asmenys buvo pastebėti ir kitose senamiestyje įsikūrusiose prekybos vietose, ne vienam čia dirbančiam sukėlė įtarimų.

Sunerimusi kaunietė ragina visus būti atidiems ir saugoti savo turtą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Inga

Inga portretas
Policija, ka veikiat? Jau net nufotografuoti ir adresa parašė...

Kaimynas

Kaimynas portretas
Veikėjas su mėlyna kepure šiandien Vilniaus g. 32, butas nr1 lankėsi mažiausiai 3 kartus, visą dieną Vilniaus gatve vaikštinėja. Etatinis “taško” lankytojas.

KAIMYNAS

KAIMYNAS portretas
aciu kad viska isviesinote
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių