Senamiestyje su įkalčiais rankose sučiupta vagilė

  • Teksto dydis:

Lietingą ketvirtadienio vakarą portalą kauno.diena.lt pasiekė skaitytojų informacija, kad vienoje Senamiesčio drabužių parduotuvėje įvykdyta vagystė. Su įkalčiais rankose vagilę sučiupo netoli įvykio vietos buvęs vieno restorano darbuotojas.

Kauno policijos atstovas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie vagystę Vilniaus g. gautas 18.24 val.

„Keli pareigūnų ekipažai nedelsiant nuvyko į įvykio vietą, kur rado vagyste įtariamą moterį. Ji buvo sulaikyta ir pristatyta į areštinę“, – detalizavo pareigūnų atstovas.

Su portalu susisiekęs šio įvykio liudininkas pasakojo, kad įtartiną moterį, išbėgančią iš drabužių parduotuvės, pastebėjo vienos Senamiesčio kavinės darbuotojas.

„Moteris, nešina dviem rankinėmis, bėgo iš parduotuvės, dar kliudė lauko terasos kėdę. Tokiu būdu ji atkreipė žmonių dėmesį, o kavinės darbuotojas pradėjo ją vytis. Netoli Mapu g. ji buvo sučiupta ir prisipažino, ką padariusi“, – veiksmą nupasakojo viską savo akimis matęs kaunietis ir pridūrė, kad moteris galėjo būti ne viena, o su bendrais.

Pasak jo, nedelsiant buvo iškviesti pareigūnai, į kurių rankas ir buvo atiduota pagautoji.

„Kauno dienos“ skaitytojų nuotr.

„Ją surakino antrankiais ir išsivežė. Pareigūnai dar spėjo jai pasakyti: „Vakar išsisukai, o šiandien jau nepabėgai“. Galima manyti, kad ši moteris jau ne kartą yra patekusi į policijos akiratį“, – svarstė pašnekovas. Jis negailėjo kritikos žodžių abejingiems praeiviams, kurie tik stovėjo ir žiūrėjo, kas vyksta.

Kaip pasakoja kaunietis, vagystės metu drabužių parduotuvės savininkė tik trumpam nukreipė dėmesį nuo durų, kai atsisukusi pamatė, kad pro jas tekina bėga moteris. Nieko nelaukusi ji nėrė iš paskos, šaukė, kad aplinkiniai laikytų vagį.

Pareigūnai dar spėjo jai pasakyti: „Vakar išsisukai, o šiandien jau nepabėgai“

„Kiek girdėjau, nuostolis gali siekti apie 190 eurų. Bėgdama moteris vieną rankinę pametė, o su kita rankoje buvo sučiupta“, – spėjimais pasidalijo liudininkas.

Kauno policijos atstovas pokalbio metu užsiminė ir apie dar vieną vagystę, kuri Senamiestyje įvykdyta vos po keturių minučių nuo pirmosios.

„18.30 val. gautas pranešimas, kad Vilniaus g. esančiame prekybos centre užfiksuota vagystė. Asmenį sulaikė apsaugos darbuotojas. Atvykę pareigūnai užpildė protokolą. Kol kas daugiau informacijos nėra“, – portalui kauno.diena.lt sakė pareigūnų atstovas.

Portalas primena, kad tas, kas pagrobė svetimą turtą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LIETUVIS

LIETUVIS portretas
Ligoniai vagiliauja kad doze nusipirkt taskai veikia pilnu pajegumu,ar kam rupi

gerai baigėsi

gerai baigėsi portretas
dėl spekuliantų rankinių perteklinis rizikavimas sveikata ,o gal ir gyvybe. Kiek gi tos rankinės vertos ''be antkainių''

Hmm

Hmm portretas
Kodel veida slepiat gal yra daugiau nuo jos nukentejusiu tai rodikit veida
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių