Šilainių drama transformavosi į sumuštinių karą: kas taps įtariamuoju, lems medikų apklausa

  • Teksto dydis:

Velykų išvakarėse Kauno klinikose dėl galimo pavojaus vaisiui atsidūrusios nėščios kaunietės istorija virsta tragikomedija. Šiandien policija apklausė ir ją, ir kelias dienas nesėkmingai ieškotą šios moters sutuoktinį, kurie, beje, pas pareigūnus atvyko kartu. Po jų apklausų nebebuvo kam pareikšti įtarimo.

Potencialus įtariamasis smurtavus prieš nėščią sutuoktinę po jos parodymų ikiteisminį tyrimą pradėjusiems pareigūnams apklaustas tik specialiuoju liudytoju, t. y. asmeniu, duodančiu parodymus apie galimai paties padarytą nusikaltimą.

Kaip jau rašyta, apie tai, kad prieš ją namuose smurtavo sutuoktinis, minėta 31-erių Šilainių gyventoja Bendrajam pagalbos centrui pranešė šeštadienio vidurdienį. Atvykusios specialiosios tarnybos įtariamojo įvykio vietoje nerado. O skambinusioji buvo išvežta greitosios medikų į Kauno klinikas – buvo baimių, kad galėjo būti pakenkta šios jau daugiau kaip 30 savaičių nėščios moters vaisiui. Tačiau kitą dieną ji iš Klinikų buvo išleista, konstatavus, kad blogiausias įtarimas nepasitvirtino. Ir kvietusioji specialiąsias tarnybas atsisakė vykti pas teismo medicinos ekspertus.

Šiandien į oficialią apklausą policijoje ji atvyko su sutuoktiniu, kurio policijai per šventinį savaitgalį taip ir nepavyko rasti.

Per šiandieninę nukentėjusiosios apklausą jau dominavo sumuštiniai. Apie jokį jos pilvo sužalojimą, sukėlusį tada ant kojų specialiąsias tarnybas, jau nebuvo nė žodžio.

Nukentėjusioji teigė, kad konfliktas su sutuoktiniu tądien įvyko po to, kai jis grįžo, nežinia kur praleidęs naktį. Ir jos priekaištai šį supykdė, dėl ko jis griebė sumuštinį ir metė jai į veidą. Ji atsakiusi tuo pačiu, tačiau jau keliais sumuštiniais. O po to susijaudinusi išėjo į lauką – pakvėpuoti grynu oru. Ir netrukus surinko Bendrojo pagalbos centro telefono numerį. Atskubėjusi policija sutuoktinio jau neberado, nes po jos skambučio šis vėl kažkur išvyko. Pareigūnai, savo ruožtu, iškvietė jai greitąją. O šios medikai rekomendavo važiuoti apžiūrai į Klinikas. Moters parodymus vainikavo patikinimas, kad jokio fizinio skausmo jai sutuoktinis nesukėlė. Ji šiam neturi jokių pretenzijų.

Kaip jau rašyta, į įvykio vietą atskubėjusių pareigūnų tarnybiniuose raportuose teigiama, kad jų pagalbos šaukusis nėščioji kalbėjo ir apie apsistumdymą su sutuoktiniu, per kurį porą kartų buvo kliudytas jos pilvas. Todėl apklausus ir medikus – ar tikrai ši moteris jiems teigė, kad pasijuto blogai po sutuoktinio smūgio į pilvą, pradėtas ikiteisminis tyrimas gali pasisukti visai kita linkme.

Juolab kad potencialiu įtariamuoju buvęs jos metais jaunesnis sutuoktinis po minėtų jos parodymų buvo apklaustas tik specialiuoju liudytoju. Ir teigė, kad sutuoktinė pirmoji tada metė į jį tepamus sumuštinius. O jis, vieną iš šių pakėlęs, paleido į ją atgal. Tačiau pataikė tik į plaukus. Ir jokio tikslo sukelti nėščiai sutuoktinei fizinį skausmą neturėjo. Be to, jis šios atsiprašęs ir jiedu jau susitaikė.

Asociatyvi Shutterstock nuotr.

Gavus dokumentus iš Klinikų, šioje byloje galimas ir kitas finalas – ikiteisminio tyrimo, pradėto dėl galimo fizinio skausmo sukėlimo, nutraukimas, nenustačius jokio nusikaltimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Faktas

Faktas portretas
Nieko čia tokio ir nėra reikalo iš degtuko priskaldyti vežimą malkų dabar žurnaliūgos tą moka.O čia buvo eilinis gyvenimiškas barnis tik pagrąžintas smurto artimoje aplinkoje turimomis teisėmis.

Kaunietė.

Kaunietė. portretas
Jei skirti užmokėti už policijos ir medikų darbą plius dar chuliganizmo(melo) baudą.

abu sodint

abu sodint portretas
gal supras
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių