Šilainiuose pareigūnai krėtė jaunuolių automobilį: gresia rimti nemalonumai

  • Teksto dydis:

Vėlų ketvirtadienio vakarą Šilainiuose gyventojai užfiksavo sujudimą. Į vieną iš čia esančių aikštelių sulėkė gausios pareigūnų pajėgos, o jų taikiu tapo įtartini pasirodę automobilyje buvę jaunuoliai.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė, apie 22 val. pareigūnai patruliavo Šilainiuose. Čia jiems į akiratį pateko Jotvingių g. esančioje aikštelėje stovėjęs automobilis.

Privažiavus arčiau paaiškėjo, kad jame – grupė jaunuolių. Kaip ir priklauso, automobilis buvo apžiūrėtas, o tada ir paaiškėjo, ką vėlų vakarą veikia susirinkę jauni vyrai.

„Transporto priemonėje rasta, kaip įtariama, narkotinės medžiagos. Dėl to patruliams į pagalbą atvyko ekspertai, tiriantys tokias nusikalstamas veikas. Toliau aiškinamos aplinkybės“, – portalui kauno.diena.lt teigė policijos atstovė.

Primename, kad pagal Baudžiamojo kodekso 260 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis) už tokią nusikalstamą veiką, atsižvelgiant į narkotinių medžiagų ar psichotropinių medžiagų kiekį, numatytas laisvės atėmimas nuo dvejų iki penkiolikos metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
pilnas kaunas narkomanu.

H

H portretas
Tie bekepuriai neturi ka veikt

Teismai gailestingi

Teismai gailestingi portretas
Tai tegu ir nuteisia o tai rašyt raot bet realybė kitokia
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių