Žmogžudystė Karmėlavoje: įtariamasis sugyventinės nužudymu rastas besislepiantis kaimynų bute

  • Teksto dydis:

Šiąnakt Kauno rajone, Karmėlavoje, rasta nužudyta moteris. 34-erių metų nukentėjusioji aptikta su kirstine žaizda galvoje savo bute Piliakalnio gatvės daugiabutyje.

Apie šį įvykį Kauno policijai pranešta 2.41 val.

Pirminiais duomenimis, tai buvo tame pačiame name gyvenančio romų tautybės asmens pranešimas, kad atėjęs tokiu laiku pas kaimynę, rado ją nebegyvą.

52-ejų metų įtariamasis nužudymu buvo sulaikytas maždaug po valandos – apie 3.30 val. Anot Kauno policijos atstovės, – ne nusikaltimo vietoje. Portalo kaunodiena.lt duomenimis, – tame pačiame name. Jis bandė slėptis pas kaimynus.

Įtariamajam nustatytas sunkus – 2,64 prom. girtumas.

Pirminiais duomenimis, nužudymas susijęs su išgertuvėmis ir per jas įvykusiu buitiniu konfliktu. Nužudytoji rasta gulinti ant grindų.

Romų tautybės įtariamasis ir nužudytoji Agnė U. buvo sugyventiniai. Ir jų gyvenamosios vietos adresas buvo gerai žinomas policijai dėl ten nuolat vykusių išgertuvių, kurios tradiciškai baigdavosi muštynėmis. Kartais per jas nukentėdavo ir įtariamasis nužudymu.

Kokį nusikaltimo įrankį įtariamasis panaudojo nužudant sugyventinę, dar tikslinama. Tačiau pagal sužalojimo pobūdį tai nebuvo kirvis. Greičiau – pagalys arba malka.

Tai – jau trečia žmogžudystė, užregistruota šiemet Kauno rajone. Pernai per tą patį laikotarpį jų Kauno rajone nebuvo nė vienos.  Kaune šiemet, kaip ir pernai per tą patį laikotarpį, užregistruotos penkios žmogžudystės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nieko nuostabaus

Nieko nuostabaus portretas
Kaip gyveno, toks ir rezultatas...matomai butas buvo -ateik kada nori ir atsinesk, nes jei 02.40 yra norma ateiti kaimynui ...ir nepasisekė pagerti, nes jau lavonas ant grindu...

We

We portretas
Tokį Sodinti 100 Metu

zaq

zaq portretas
Žudikas teisme veblens, kad nieko neatsimena. Bet puikiai viską atsimena ir suprato ką daro. Nes jei nebūtų supratęs, nebūtų bėgęs slėptis pas kaimynus. Būtų sėdėjęs prie stalo ir toliau gėręs samanę.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių