Skaudi avarija Jonavos gatvėje: į ligoninę išvežta nėščia moteris

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienis kaip niekad avaringas. Perpiet dėl eismo nelaimių formavosi spūstys, kiek vėliau fiksuoti net keli apvirtę automobiliai, o prieš pat prasidedant vakariniam pikui Jonavos gatvėje per avariją nukentėjo nėščia moteris.

Pasak policijos atstovų, apie 17.15 val. judrioje Jonavos gatvėje, netoli verslo centro „Kauno dokas“, susidūrė du lengvieji automobiliai. Vienas jų – „Audi“ markės, kito įvardyti pareigūnai kol kas negalėjo.

Pasak įvykio liudininkų, smūgis buvo stiprus, „Audi“ priekis visiškai suknežintas. 

Į nelaimės vietą skubiai vyko pareigūnai ir medikai, kadangi viename iš automobilių važiavo nėščia moteris. Jai prireikė skubios pagalbos.

Dėl šios eismo nelaimės Jonavos gatvėje nusidriekė spūstis. Esant galimybei rinkitės kitą maršrutą.

Portalas primena, kad šiandien Kaune viena po kitos fiksuojamos avarijos. Keliose automobiliai apvirto ant stogų, teko uždaryti eismą.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTavarija Kaunenėščia moteris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Al

Al portretas
Pritariu, siitems dar kad ir lengvesni, ne vairavimo, o valdymo pagrindus patikrinti, o jau isivaizduojantiems sportininkams sportini ir valdyma, o akivaizdziai durniems chuliganams 5metam atviros kolonijos bausme atidedant 5metam su ipareigojimu nevairuoti ir nedaryt girtiem bizpridelu, chuligankiu idiotisku ne pagal visa admibistracine, baudziamaja teise o atsizvelgiant i pazeidimo durnuma ir moralini neteisetuma

Zuzana

Zuzana portretas
I baba za ruliom ir kale i sikna kaip reikiant jei tiek kapotas atsiraitojo

AS

AS portretas
50 m uz vairo ir neisivaizduoju kaip reikia vairuoti,kad ligioje oatveje susidurti/Manau daugumai reikia perlaikyti vairavimo pazymejimui gauti pakartotinai.Taip greit issidauzys besmegeniai .Per juos baisu isvaziuoti is garazo.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių