Tragiška avarija Marvelėje: žuvo sunkvežimio vairuotojas

  • Teksto dydis:

Lietingą trečiadienį Marvelėje įvyko skaudi avarija. Jos metu susidūrė trys transporto priemonės – du sunkvežimiai ir lengvasis automobilis. Nors atvykę medikai dar kovojo dėl vieno vairuotojo gyvybės, tačiau jo išgelbėti nepavyko.

Kauno policijos duomenimis, apie 15.13 val. gautas pranešimas dėl eismo nelaimės Užnemunės g. Važiuojant kryptimi nuo Aleksoto susidūrė sunkvežimiai „Mercedes-Benz“, MAN ir lengvasis automobilis „Audi“.

Sunkvežimį „Mercedes-Benz“ vairavo 55-erių vyras, lengvąjį automobilį „Audi“ – 54-erių moteris, o sunkvežimį MAN – 51-erių vyras.

Į avarijos vietą suskubo kone visos specialiosios tarnybos – ugniagesiai, greitoji pagalba ir policija. 

Liudininkų nuotraukose matoma, kad sunkvežimis MAN suknežintas itin stipriai. Iš jo atvykę ugniagesiai vadavo prispaustą vairuotoją.

Išvaduotas žmogus nedelsiant buvo perduotas į medikų rankas. Kurį laiką jį dar bandyta gaivinti, tačiau nesėkmingai. Konstatuota vyro mirtis.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt teigė, kad buvo visiškai uždarytas kelias nuo Kauno link kelio A5.

Po 19 val. pranešta, kad eismas vėl atidarytas.


Šiame straipsnyje: avarija LTeismo nelaimėskaudi eismo nelaimėavarija MarvelėjeLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ka jus snekat

Ka jus snekat portretas
Tas kas parase kad taip ir reikia pragare sudek p..dla

Vladas.Kaunas.

Vladas.Kaunas. portretas
Na aš nesiginčiju gal ir esu debilas,kaip sakai slapuk,bet nesupratai ,kad visų pirma darbdavys turi rūpintis kad jo vairuotojai nelakstytų,kaip nuo kažko nutrūkę.Eismo taisyklės ir saugumas darbe turėtų būti visuomet prioritetinė vertybė visiems,be išimties.Taigi jeigu įmonių vadovai tuo rūpintųsi labiau,nei savo kišene(būdų tam daug,neaiškinsiu,nes galiu įžeist protinguosius),tai gal ir sumažėtų rizikuojančių visų gyvybėmis ir prieš darbą būtinai įjungtų savo smegeninę,nes darbe visi pasmerks,o gal ir bedarbystė grėstų beje.

Vladai.kaunas

Vladai.kaunas portretas
Esi debilas kokiu reta.geriau nesnekek
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių