Šokiruojantis išpuolis ties Kauno prokurorų buveine: plaktuku ginkluotas užpuolikas tebeieškomas

Liepos 6-osios išvakarėse pačiame Kaune centre, kur, atrodo, apstu vaizdo kamerų, ir per pačias vakarinio piko valandas užregistruotas neeilinis incidentas, kuriuo pradedamos Policijos departamento suvestinės apie išskirtiniausius tos paros įvykius. Šokiruoja ir nukentėjusiojo, panašu, kad atsiradusio ne laiku ir ne vietoje, sužalojimai, ir tai, kad, kaip paaiškėjo, dauguma minėtų vaizdo kamerų tėra muliažai.

Kaip pranešė Policijos departamentas, liepos 5-ąją 17.48 val. Kaune, Maironio gatvėje, konflikto viešoje vietoje metu vyras sužalojo vyrą. 53-ejų metų nukentėjusysis paguldytas į ligoninę. Įtariamasis iš įvykio vietos pasišalino. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kol kas – dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Portalui kauno.diena.lt pavyko išsiaiškinti, kad po šia skurdžia fabula slepiamas lig šiol nelikviduotas pavojus, tebegresiantis kauniečiams bei miesto svečiams.

Pirminiais duomenimis, surinktais apklausus apie šį incidentą pranešusią moterį bei remiantis tuo, ką spėjo iš karto po įvykio papasakoti nukentėjusysis, tą vėlyvą popietę Kauno centre siautėjo arba psichiškai nesveikas, arba neblaivus asmuo.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Anot nukentėjusiojo, jis susidūrė su šiuo nepažįstamuoju Laisvės alėjoje. Ir netrukus teko nuo šio bėgti, nes jis, nevyniodamas žodžių į vatą, ėmė grasinti, kad nukentėjusįjį nužudys.

Tačiau pabėgti nuo šio agresyviai nusiteikusio asmens nepavyko. Jo auka buvo pavyta Maironio gatvės tarpuvartėje, esančioje Kauno apylinkės prokuratūros prieigose.

Viskas baigėsi tuo, kad Kauno klinikose, į kurias iš įvykio vietos buvo nuvežtas nukentėjusysis, jam konstatuotas Achilo sausgyslės plyšimas bei galvos sužalojimas. Per ją smogta plaktuku, persekiojamajam pargriuvus. Neatmetama, kad pastumtam.

Apie tai, kad ką tik pro ją prabėgo du konfliktuojantys vyrai, Bendrajam pagalbos centrui pranešė pilietiška moteris užsienietiška pavarde. Nors įvykio liudytojų tikrai turėjo būti ne vienas.

Atvykę policijos pareigūnai minėtoje tarpuvartėje rado nebepaeinantį pusamžį vyrą kraujuojančia galva.

Nuvežus nukentėjusįjį į Kauno klinikas, šis skubiai operuotas, dėl ko medikai neleido pareigūnams detaliau jo apklausti.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Deja, nepadėjo ieškant įtariamojo ir šalia įvykio vietos esančių kavinių bei valstybinių įstaigų vaizdo kameros. Paaiškėjo, kad dauguma jų tėra muliažai. O tos, kurios veikė, taip pat jokios pagalbos įtariamojo ieškantiems pareigūnams nesuteikė.

Taigi, bent vakar jis dar buvo laisvėje. O mėnulio pilnatis, kuri taip pat galėjo įtakoti tokį šio asmens elgesį, dar švies visą savaitgalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ateis \\\\\.../////

Ateis  \\\\\...///// portretas
su "kalašnikovu" pageldėt.

tam --,,tadas,, prie Seimunu buveines

tam --,,tadas,, prie Seimunu  buveines  portretas
kaip jau yprasta , onanizuojasi arba ciulpia ...arba kokoina uosto ....ten ramesni psichai vaiksto

tai gal ten koks nors priplaukes

tai gal ten koks nors priplaukes portretas
prokuroras su plaktuku bludino ....?!
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių