Šokiruojantys vaizdai: parke paaugliai bendraamžiui surengė egzekuciją

  • Teksto dydis:

Internete plinta vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotos nepilnamečių muštynės. Grupė jaunuolių spardo panašaus amžiaus vaikiną esą dėl to, jog jis norėjo išprievartauti merginą. Kalbama, kad vaikai mokosi vienoje Kauno gimnazijoje.

Metė rimtus kaltinimus

Grupelė Kauno jaunuolių bendraamžiui surengė viešą linčo teismą. Apkaltinę jaunuolį tuo, jog norėjo pasimylėti su mergina, kuri esą to nenorėjo, jaunuoliai pradėjo muštynes. Negana to, visą egzekuciją jie filmavo mobiliaisiais telefonais ir vėliau įrašą patalpino internete.

Vaizdo įraše matyti, kaip nepilnamečiai vaikinai ir merginos apstoję vieną jaunuolį. Iš pradžių girdisi keiksmai, po to klausimai, kodėl jis norėjo pasimylėti su mergina, kuri esą to daryti nenori.

„Jautiesi a***nas, kad vos neiš*** panos, kuri to nenorėjo? Ėjai prieš jos valią. N*** tau taip reikėjo daryt?“, – taip pokalbį su vaikinu pradėjo susirinkę jaunuoliai.

„Jei duoda, tai imk, jei neduoda, nueik n***“, – tokie pamokymai, tik dar pagražinti necenzūriniais žodžiais, skamba iš bendraamžių lūpų.

Ėjai prieš jos valią. N*** tau taip reikėjo daryt?

Smūgių lavina

Po to matyti, kaip prie jaunuolio priėjo mergina ir paklausė, ar gali jam trenkti. Klausimą ji pakartojo kelis kartus, pasijuokė ir trenkė į veidą. Mušamas jaunuolis prisipažino, kad tokio veiksmo iš merginos nesitikėjo. Akimirką visi ramiai stovėjo, ką tik trenkusi mergina dar pasišaipė ir paklausė, ar nori gauti dar.

Ilgai laukti nereikėjo – jaunuolį pradėjo mušti ir kiti egzekucijoje dalyvavę vaikinai. Vienas jų stipriu smūgiu sudavė į veidą. Staiga dar du vaikinai į darbą paleido kumščius.

Mušamas jaunuolis dar šiek tiek nubėgo į šoną, bet egzekucijos dalyviai jį pasivijo ir pradėjo spardyti. Vaizdo įraše matyti, kad jaunuolis smūgius gauna į galvą, nugarą. Netrukus spardyti pradeda ir trečias jaunuolis. Po spyrių lavinos, vienas iš egzekutorių nurodė, kad užtenka ir mušeikos aprimsta. Tiesa, vienas jaunuolis dar nueidamas spyrė galutinį smūgį ir viską nustelbė mušamo vaikino riksmai.

Įvykis tiriamas

Portalo kauno.diena.lt šaltiniai nurodo, kad vieša egzekucija buvo įvykdyta Draugystės parke, o moksleiviai mokosi Kauno Antano Smetonos gimnazijoje. Tiesa, šios gimnazijos vadovė apie muštynes nieko nebuvo girdėjusi, todėl ir negalėjo patvirtinti, ar tikrai dalyvavo šios gimnazijos moksleiviai. Policija taip pat kol kas neatskleidžia, kokioje mokykloje mokosi linčo teismą surengę jaunuoliai.

„Dėl šio vaizdo įrašo, kuriame užfiksuoti jaunuoliai, naudojantys smurtą prieš nepilnametį, Kauno m. Dainavos policijos komisariate jau rugpjūčio mėnesį buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas“, – nurodė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Policijos departamento duomenimis, įtarimai pareikšti trims asmenims, du iš jų – nepilnamečiai.

LR baudžiamajame kodekse numatyta, kad maksimali atsakomybė už tokius veiksmus – laisvės atėmimas iki trejų metų. Pagal įstatymą tokia atsakomybė būtų taikoma asmenims nuo 16 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aivandas

Aivandas portretas
O tai kaip pasijungti video?

anonimas

anonimas portretas
bailiu pilna bijo po viena puola visi pagauni tokius pacus spardai tas kaunas nebe zino savo vietos senai patis buvo patire

Anonimas

Anonimas portretas
Nu tai ir gerai padarė, tik vietoj jų būčiau to nefilmavęs ar neviešinęs. O paskuo atlekai internautų mamytės ir pradeda šūdą malt xD o kad tas pacukas taip sakant išprievartaut norėjo tai visiem p*& dar netaip suspardyt tokį.
VISI KOMENTARAI 65

Galerijos

Daugiau straipsnių