Dėl dūmų evakuotas Kauno „Akropolis“ atnaujino darbą

  • Teksto dydis:

Antradienį po pietų portalą kauno.diena.lt pasiekė informaciją apie sujudimą Karaliaus Mindaugo prospekte esančiame „Akropolyje“. Praėjus beveik trims valandoms po incidento „Akropolis“ darbą atnaujino, tačiau dalis parduotuvių nedirbs.

„Evakuojami žmonės!“ – apie 14 val. į portalo redakciją ėmė plūsti skambučiai.

Susisiekus su prekybos centro valdytoja Brigita Levenauskiene, ji patvirtino, kad „Akropolyje“ suveikė priešgaisrinės apsaugos signalizacija.

„Suveikė priešgaisrinė signalizacija, apsaugos dispečeris pagal visas procedūras patikrino tą vietą ir rado, kad iš elektros pastotės veržiasi juodi dūmai. Nutarėme, kad negalime rizikuoti nei darbuotojų, nei lankytojų saugumu ir buvo priimtas sprendimas nedelsiant evakuoti prekybos centrą“, – iškart po incidento sakė Kauno „Akropolio“ valdytoja.

Kauno ugniagesių atstovai portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad į įvykio vietą jie buvo iškviesti dėl gaisro pavojaus.

„Laukiame, kol kas atvažiuos elektros tinklų specialistai ir atjungs elektrą. Tuomet galėsime imtis tolimesnių veiksmų“, – sakė ugniagesių atstovė Džiuginta Vaitkevičienė.

Kaip BNS sakė departamento atstovė Laura Valauskienė, 14.36 val. gaisras buvo lokalizuotas.

„Pirminiais duomenimis, degė aukštos įtampos elektros skydinė“, – sakė ji.

Paskelbus lokalizaciją, prekybos centre buvo atliekami baigiamieji darbai.

Nelaimės vietoje buvę portalo skaitytojai tikino, kad žmonės į situaciją reagavo ramiai, visiems buvo liepta atsitraukti nuo pastato.

Dalis parduotuvių nedirbs

„16.40 val. Kauno „Akropolis“ atnaujino darbą ir lankytojai vėl įleidžiami į prekybos centrą. Didesnioji dalis parduotuvių ir restoranų atnaujino savo veiklą“, – BNS teigė B.Levenauskienė.

Dėl elektros tiekimo sutrikimų antradienį dalis parduotuvių nedirbs, tarp jų – parduotuvė „Maxima“ bei kitos aplink ją įsikūrusios įstaigos.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Šiuo metu aiškinamasi, dėl ko sutriko elektros pastotės veikla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Alytaus Meras iškart gaisravietėje atsidūrė, Krabas matyt TIK po pusmečio pabus.

ts

ts portretas
koks ten asilas komentuoja video? jeigu kazkas rimtai ivyktu, tai po to komentuotu, kad niekas nieko nedare. o balsas tai gryno tokio, kur visur iesko prie ko prisikabint, nu slykstus toie zmones

B.B.d.

B.B.d. portretas
Na nedyrbo... Kas cia per šudina problema???? Nu ir kas??? Gal kas numire su pleduku ant kupros ? :-))) isgyvenote avariny uzdaryma... Jus dydvyriai :-)))))) daba leiskit pletkus
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių