Sujudimo prie Raudondvario plento „Iki“ atomazga: konteineryje rastas daiktas nebuvo sprogmuo

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą portalą kauno.diena.lt pasiekė informacija, kad Raudondvario pl., prie „Iki“ parduotuvės, sulėkė visos specialiosios tarnybos. Paaiškėjo, kad jos čia atvyko dėl konteineryje rasto daikto, panašaus į sprogmenį. Iš prekybos centro buvo evakuoti darbuotojai ir pirkėjai. Tačiau paaiškėjo, kad rastas daiktas nebuvo sprogmuo, parduotuvė jau dirba.

Apie 18 val. prie Raudondvario pl. 166 įsikūrusios „Iki“ parduotuvės atvyko gausios policijos pareigūnų pajėgos – keturi ekipažai. Taip pat greitoji medicinos pagalba ir ugniagesiai gelbėtojai. Prekybos centras užtvertas „Stop“ juosta.

„Neeilinis sujudimas, evakuoti žmonės, prie teritorijos neleidžiama prieiti“, – tokią informaciją portalui kauno.diena.lt pranešė kauniečiai.

Kauno policijos budėtojas patvirtino, kad policijos pareigūnų pajėgos išsiųstos po gauto pranešimo apie galimai rastą sprogmenį, tačiau daugiau informacijos suteikti negalėjo.

Prekybos centro „Iki“ komunikacijos vadovė Vaida Budrienė portalui kauno.diena.lt sutiko papasakoti visas įvykio aplinkybes.

„Parduotuvės apsaugininkė viename prie parduotuvės stovinčiame konteineryje, kuriame išmetamos elektroninės atliekos, aptiko įtartiną daiktą, kuris pasirodė panašus į sprogmenį. Nedelsiant buvo reaguota į šią situaciją – iškvietėme tarnybas. Buvo evakuoti prekybos centro darbuotojai ir pirkėjai, teritorija aptverta „Stop“ juosta“, – pasakojo V. Budrienė.

Skaitytojo nuotr.

Pasak pašnekovės, šiuo metu laukiama atvykstant specialistų, kurie nuspręs, ką daryti toliau.

„Mano žiniomis, atvyksta „Aro“ pareigūnai, kurie įvertins rasto daikto pavojingumą. Mes savo ruožtu padarėme viską, kad maksimaliai apsaugotume darbuotojus ir klientus“, – kalbėjo prekybos centro atstovė.

Apie 20.30 val. V.Budrienė portalą kauno.diena.lt informavo, kad pranešimas apie sprogmenį nepasitvirtino.

„Atvykę specialistai sakė, kad tai nebuvo sprogmuo, tai – muliažas. Jie išsivežė muliažą, o parduotuvė jau dirba“, – teigė „Iki“ komunikacijos vadovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

modernėjame,einame link europos

modernėjame,einame link europos portretas
ten tokių radinių kasdien kruvom.bombų kiekis kažko proporcingas arabų kiekiui.pabėėėgėlių srautai tai tik didėja.briuselio mafija geras babkes iš to turi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių