Sukčiavimu kaltinamas kaunietis pergudravo pats save

  • Teksto dydis:

Pirmadienį iš Kauno oro uosto su policijos palyda buvo išvestas 23-ejų metų kaunietis, turėjęs kišenėje bilietą skrydžiui į Londoną. Yra pagrindo įtarti, kad jis bandė ten pasislėpti nuo gresiančios atsakomybės už sukčiavimą.

Anot pasieniečių, per kurių patikrą šis kaunietis įkliuvo, tikrinant keleivių skrydžiui į Londoną dokumentus jų duomenų bazėje pasirodė įrašas, kad šio asmens jau kelios dienos, t.y. nuo gruodžio 4-osios, ieško Kauno policija. Jis įtariamas baudžiamuoju nusižengimu –nedidelės vertės svetimo turto pasisavinimu apgaule, už ką gresia viešieji darbai, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Su kitais keleiviais šis kaunietis pirmadienį į Londoną nebeišskrido. Jis buvo perduotas Kauno policijos konvojui.

Anot Kauno policijos atstovės, sulaikytasis buvo ieškomas pagal teismo nutartį, kaip vengiantis dalyvauti nagrinėjant jo bylą. Likimo ironija – jis buvo sulaikytas teismo posėdžio, į kurį turėjo būti atvesdintas policijos prievarta, išvakarėse.

Jau ne vieną panašų „gudrutį“ demaskavę pasieniečiai teigia, kad šiemet jiems įkliuvo 1722 įvairių šalių piliečiai, kurių dėl nusikaltimų ar nusižengimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsauga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Šaunuoliai pasieniečiai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių