Kaunietė tapo sukčių taikiniu: per kelis mėnesius moteris neteko daugiau nei 22 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Šeštadienį į Kauno policiją kreipėsi moteris, kuri nurodė per kelis mėnesius į sąskaitas bankuose sukčiams pervedusi 22 038 eurus.

Policijos departamento pranešime rašoma, kad 15.51 val. į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 70 metų moteris, kuri nurodė šiuos pinigus sukčiams į tris skirtingas užsienio bankų sąskaitas pervedusi laikotarpiu nuo sausio 5 d. iki kovo 5 d.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Visai negaila tos kvailos bobos amžiu pragyvena ir protelio O jeigu koks zekas ja sugeba apgauti ir kam čia aiškintis juk pati atidavė sena vėpla prieš tai reikėjo kreiptis i policija o ne tada kaip du mėnesius siuntinejo kol saskaitoje pinigu neliko

babule

babule portretas
niekaip nesuprantu tokiu pensininkiu 70 m, tai jau ne antra jaunyste, vis dar nori daugiau tureti, taigi i kapus nenusinesi, ypac dabar kai laidoja tik ikise i maisa nei rubu nereikia, nei laidotuves brangiai kainuoja, juk vistiek dabar visi mirsime tik nuo coronos, nesvarbu kad turi ir kitu ligu kuriu niekas dabar negydo

kaunas

kaunas portretas
pagyvene zmones[virs60m]]nebelaksto po koncertus ,neleidzia sau islaidauti ikti i kturistines keliones ,,neleidzia sau nusipirkti skanestu ir kita ..Zinoma atpranta save pamaloninti ir!! atideda.taupo laikui,kuomet jie tape silpnais fizifkai,,,gales leisti sau tureti pagalbininka....bet sukciai lyg ir "uzuodzia" zmogu,kuris yra neishlaidus,nepragirtuokliaves,o taupo,,,ir cia ---ivyksta JO gyvenimo tragedija. Nei kelioniu,nei geresnio kasnio nei pinigu !!!
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių