Sukrečianti kaktomuša pakaunėje: ieškomi žmogų pražudžiusios avarijos liudininkai

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai atlieka tyrimą dėl kraupios kaktomušos Kauno rajone ir prašo atsiliepti liudininkus.

Kaip jau rašėme, ši kaktomuša, užregistruota kovo 8 d. 15.14 val. ties Kluoniškių kaimu, per kurią vienas žmogus žuvo, o trys sužeisti, įvyko ties nedideliu vos dviejų eismo juostų regioninio kelio Kaunas-Zapyškis-Šakiai posūkiu, esančiu 20-ajame šio kelio kilometre – maždaug kilometras už Zapyškio.

Būtent iš šio posūkio prieš susidūrimą išniro minėtos Kauno UAB mikroautobusas „Fiat Ducato“, grįžęs į įmonę iš objekto Šakių rajone. Ir netrukus susidūrė su priešpriešiais važiavusiu „VW Caravelle“.

Į šios šiurpios kaktomušos vietą buvo pasiųsti net keturi greitosios pagalbos automobiliai ir tiek pat ugniagesių gelbėtojų autocisternų, nes išlaisvinti prispaustą „Fiat Ducato“ vairuotoją prireikė net dviejų gelbėjimo įrangų. Likviduojant susidūrimo padarinius, net kelias valandas buvo uždarytas eismas šiuo keliu.

Pirmajam greitosios pagalbos ekipažui pasiekus įvykio vietą, tik vienas iš „Fiat Ducato“ keleivių buvo sugebėjęs išlipti laukan.

Skaitytojo nuotr.

Kaip pranešė Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėse, abiejų mikroautobusų vairuotojai buvo prispausti. „VW Caravelle“ vairuotojas buvo sąmoningas ir išlaisvintas perduotas medikams. „Fiat Ducato“ – jau buvo be gyvybės ženklų. Žuvusysis buvo gimęs 1970 m. Tokio paties amžiaus buvo ir „VW Caravelle“ vairuotojas, kuris po suteiktos medicinos pagalbos gydosi ambulatoriškai.

Kartu su juo į Kauno klinikas greitosios medikų nuvežti „Fiat Ducato“ keleiviai – 1961 ir 1973 m. gimimo. Abu jie buvo paguldyti į ligoninę.

Asmenis, mačiusius eismo įvykį, pastebėjusius transporto priemones prieš pat eismo įvykį, panašiu metu važiavusius minėtoje vietoje su vaizdo registratoriumi, ar turinčius bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma susisiekti su Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnais tel. 870064470, 860893766 arba el. paštu nerijus.kozeniauskas@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nevirusas

Nevirusas portretas
Nieko nuostabaus ,kad taip dirba, Domeikavoje prie garažu dvi valandas VW TRANSPORTER dirbo variklis kol pareigūnai bernelis ir mergička rūkė ir dar kai ką veikė. Auto Nr. 1717.

Blogai ir visai nedirbantys

Blogai ir visai nedirbantys portretas
Nu bet kaip jie dirba ,nu bl bl po dviejų mėnesių sugeba tik įdėti skelbimą į Kauno dieną.Prisikabinę kamerų,trikojų , o jiems viską padėk ant padėklo,nufilmuok ,atsiusk,gal dar ir bylą ištyrti.Sėdi ir trina kelnes,tik algas jiems didink.

iesko liudininku

iesko liudininku portretas
o kodel nepaziuri i kameras , radarus ir mentus trikojus ??
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių