Sukrečiantis nusikaltimas pakaunėje: 17-mete seksualiai pasinaudota šiai viešint pas artimą žmogų

  • Teksto dydis:

Portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti šiek tiek daugiau vakarykščio seksualinio nusikaltimo prieš nepilnametę, įvykdyto Kauno rajone, kuriuo pradedamos praėjusios paros Policijos departamento suvestinės apie išskirtiniausius rugpjūčio 13-osios kriminalus, aplinkybių.

Kaip jau pranešta, šis nusikaltimas buvo įvykdytas apie 9 val. viename Kauno rajono name.

Portalui kauno.diena.lt pavyko išsiaiškinti, kad jame gyvena vienas iš nukentėjusiosios artimųjų, pas kurį ši 2007 metais gimusi kaunietė viešėjo.

Įtariamasis jėga ja seksualiai pasinaudojęs – minėto artimo pažįstamas. Prieš šį įvykį vyrai kartu girtavo.

Nukentėjusiosios artimasis tuo metu, kai jo sugėrovas seksualiai prievartavo jo viešnią, buvo „smigęs“. Ir, pirminiais duomenimis, apie šį nusikaltimą teisėsaugininkus informavo ne jis, o nukentėjusiosiosios mama, kuriai dukra iš karto apie tai pranešė.

Asociatyvi freepik.com nuotr.

40-metis įtariamasis, deklaravęs gyvenamąją vietą Šakių rajone, buvo sulaikytas vakar po pietų.

Apie galimą ir jo girtumą policijos suvestinėse nepranešama. Tačiau yra pagrindo įtarti, kad ir įtariamasis seksualiniu nepilnametės prievartavimu, kaip ir jo sugėrovas, įvykio metu buvo neblaivus.

Įtariamasis – jau teistas.

Už seksualinį nepilnametės prievartavimą gresia laisvės atėmimas nuo dviejų iki dešimties metų. Ir šiai bausmei nenumatyta jokios kitos alternatyvos.

Seksualinį prievartavimą, kurį daugelis painioja su išžaginimu, Baudžiamasis kodeksas apibūdina kaip lytinės aistros tenkinimą prieš kito žmogaus valią analiniu, oraliniu ar kitokio fizinio sąlyčio būdu, panaudojant fizinį smurtą, grasinant jį panaudoti ar kitaip atimant galimybę priešintis arba pasinaudojant bejėgiška nukentėjusiojo būkle.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, šiandien po pietų kreiptasi į Kauno apylinkės teismą dėl įtariamojo suėmimo maksimaliam pirminiam trijų mėnesių terminui. Teismas, atsižvelgiant į tai, kad jis sulaikytas antradienį po pietų, turi priimti sprendimą rytoj iki pietų, nes laikyti net ir nusikaltimu įtariamą asmenį už grotų be teismo leidimo galima tik 48 valandas.

Kauno miesto vaiko teisių apsaugos skyrius, kurį teisėsaugininkai informavo apie šį įvykį, savo ruožtu, sprendžia, kokios psichologinės ar kitos pagalbos reikėtų nukentėjusiajai ir jos šeimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čia tai oho

Čia tai oho portretas
Šitos mergos aš nepateisinu.Pati perdaug laisvo elgesio.Geria su diedais,o paskui visi pagere tai kaip sakoma viskas” do lampocki”.O kai išsiblaive dar motinai skundžiasi.Dabar tokiu paleistuvių ant kiekvieno kampo.

tiesiog

tiesiog portretas
tokius prievartautojus reikia kastruoti. Dar geriau gyvens, nereikės kalėjime išlaikyti ir nieko nebeišprievartaus.

Kazytė

Kazytė portretas
o kas trukdo tau smaukytis-mama neleidžia ???
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių