Sulaikius vagystėmis įtariamus vyrus rasta daugybė daiktų: gal jie jūsų?

  • Teksto dydis:

Itin kruopščiai ir kantriai atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl Jonavoje dar spalio mėnesį apvogtų automobilių, Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai praėjusią savaitę sulaikė du vyrus, įtariamus vykdžiusius vagystes ne tik šiame, bet ir aplinkiniuose miestuose.

Rasta daugybė galimai vogtų daiktų, kurių savininkus policijos pareigūnai kviečia atsiliepti.

Lapkričio 28 d., apie vidurnaktį, Kaišiadoryse įsibrovus į automobilį „Audi A6“, buvo pavogta garso kolonėlė bei stiprintuvas.

Policijos pareigūnai operatyviai sulaikė du asmenis, važiuojančius automobiliu „Opel Astra“, kuriame buvo ne tik iš „Audi A6“ automobilio pasisavinti daiktai, bet ir kiti galimai vogti daiktai.

Tiesa, toji vagystė, įtariama, nėra vienintelė – tai išduoda atliktų kratų metu rasti daiktai. Pareigūnai rado tikrai nemažą kiekį pačių įvairiausių galimai iš automobilių vogtų daiktų: drabužių, batų, akinių nuo saulės, meškerių ir žvejybos įrangos, įvairiausių įrankių ir jų komplektų, USB atmintinių, raktų ir kt. Įtariama, kad vagystės galėjo būti vykdomos Kaune, Kėdainiuose, Kaišiadoryse, Ukmergėje ir kituose miestuose.

Policijos pareigūnai kviečia atsiliepti rastų daiktų savininkus, ar žinančius, kam jie priklauso, ir kreiptis į policijos pareigūnus telefonu 8 700 63320 ar el. paštu laimis.baltrimavicius@policija.lt.

Sulaikytiesiems, anksčiau teistiems už panašias nusikalstamas veikas, pareikšti įtarimai bei skirtos kardomosios priemonės. 29 metų vyrui ir jo 32 metų bendražygiui skirtos griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimas.

Už tokią veiką numatoma baudžiamoji atsakomybė – bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.


Šiame straipsnyje: vagystėapvogėpavogti daiktai

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai dasigyveno

tai dasigyveno portretas
kojnes net vagia...

Vardas

Vardas  portretas
Dankrata vogt tai net ne pagalvočiau pažiūrėt ar toks daiktas dingo jei is pačio dingtų, dabar pasėdės už kapeikas ir galvos geriau būčiau dirbt nuejas...

To

To portretas
O ka pederastai tokius daiktus vagia, gal neizeidinek tu cia ju, simonkiniai uzpyks.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių