Sulaikyti keturi vyrai, „šlavę“ kauniečių namus (gal šie rasti daiktai jūsų?)

  • Teksto dydis:

Kauno kriminalistai nustatė ir sulaikė keturis asmenis, kurie įtariami Kaune bei rajone ne tik praėjusiais, bet ir šiais metais įvykdytomis vagystėmis iš gyvenamųjų namų. Vien dabar vyrai įtariami galimai įvykdę mažiausiai aštuonias vagystes.

Praėjusių metų gruodžio 12 d. pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl Kauno rajone, Babtų seniūnijoje esančiame Vosiškių kaime, įvykdytos vagystės. Policijos pareigūnai karštais pėdsakais tą pačią dieną sulaikė du šia vagyste įtariamus kauniečius. Tęsiant tyrimą, gavus duomenų apie dar vieną asmenį, galimai dalyvavusį vykdant minėtą vagystę, sausio 24 d. buvo sulaikytas 26 metų kaunietis kartu su 18-mečiu, du kartus dėl plėšimų teistu, kauniečiu, kurie 2019 metais kartu vykdė vagystes iš gyvenamųjų namų Kaune, Aleksoto ir Žemųjų Šančių mikrorajonuose.

Pareigūnai, atlikę kratas pas įtariamuosius, rado ir paėmė galimai vogtus daiktus: auksinius juvelyrinius dirbinius, laikrodžiai, televizorių, alkoholinius gėrimus, žaidimų konsolę. Pas asmenis rasta ir galimai narkotinės medžiagos. Pareigūnai, turėdami duomenų, jog vyrai galimai vogtus auksinius juvelyrinius dirbinius pridavė į lombardus, tikrino gautą informaciją ir patikrino keletą Kaune esančių tokių vietų. Jose rasta ir išimta dar keletas auksinių juvelyrinių dirbinių.

Toliau tęsiant tyrimą nustatyta, jog vienas iš įtariamųjų šiais metais galimai įvykdė dar keturias vagystes iš Kaune, Aukštųjų Šančių ir Panemunės mikrorajonuose esančių gyvenamųjų namų. Įtariama, jog 26 metų kaunietis, kuris jau penkis kartus teistas už analogiškas nusikalstamas veikas, šiais metais taip pat įvykdė vagystę iš automobilio Kaune, Šilainių mikrorajone.

Visiems įtariamiesiems paskirta kardomoji priemonė – suėmimas. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Pareigūnai kviečia atsiliepti asmenis, atpažįstančius savo daiktus ar žinančius, kam jie priklauso, telefonu (8 37) 30 30 78 arba (8 37) 30 34 50.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Išleido į laisvę daug kalinių,nėra ko tikėtis.Įdarbinkite išleistiuosius ,nevogs.Kad jau žmonės neturi tų turtų,niekas nieko nebeperka,norisi parduoti ką nos savo ,negali parduoti ,nerandi pirkėjo.Kur dės.privoge,nebent už kelis eurus nupirktu.

Na tai ką nors darykite

Na tai ką nors darykite portretas
Nusikaltėliui 26 metai,jau 5 kartus teistas už panašius nusikaltimus.tai kiek jis gauna už nusikaltimą?Jis ir toliau vagia.Tai ,jeigu jis būtų nuteistas normalia bausmę,tai daugybės naujų nusikaltimų nebūtų padaręs.Išeitų,kad dėl visko kalti ir teismai su įstatymų leidėjais.galima suprasti,kad jie sudaro galimybę nusikalsti.Tuomet kyla klausimas,už kokias akis tai daroma ?Žodžiu valdžia labai myli nusikaltėlius,o į nukentėjusius,jiems nusispjauti.Tai kam tuomet juos gaudyti,jeigu ir toliau jiems leidžiama daryti nusikaltimus?Ne šalis,o vagių rojus.

> > lituanistai

> > lituanistai portretas
"Išimta" išliko nuo tarybinių laikų, kai buvo tiesiogiai išversta. Beje, ir personalo tęstinumas niekur nedingo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių