Vilkikų avarija magistralėje: vienas po smūgio apvirto, sužalota vairuotoja

Lietinga savaitė iš vairuotojų reikalauja dar didesnio atidumo ir įgūdžių kelyje.

Feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“ pasidalinta avarijos A. Juozapavičiaus pr. vaizdais. Įvykio vieta nieko gero nežada, tačiau nei pareigūnų, nei medikų neprireikė.

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad dėl šios nelaimės policijai net nebuvo skambinta, pareigūnai patys sustojo pasiteirauti, ar nereikia pagalbos.

„Pro šalį važiavę pareigūnai pastebėjo, sustojo ir paklausė, ar reikalinga pagalba. Jų pagalbos neprireikė, vairuotojai pildėsi eismo įvykio deklaracijas“, – teigė O. Vaitkevičienė.

Šios avarijos nuotrauką pakomentavusi viena moteris rašė, kad tai – ne vienintelis šio ryto įvykis A. Juozapavičiaus pr., į kurį reikėtų atkreipti dėmesį. Ji nurodė, kad prie restorano „Kaukazas“ esančioje pėsčiųjų perėjoje vos neįvyko nelaimė. Anot jos, ten automobilis vos nepartrenkė kitos moters.

Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Per plauką liko gyva. 200 metrų ir ši avarija. Slabotkėj – vėl avarija.....“ – eismo saugumo situacija stebėjosi internautė.

O. Vaitkevičienės teigimu, šiandien avarijų panašiai tiek, kiek jų būna eilinę dieną. Šis antradienis niekuo neišskirtinis, nors už kiekvienos avarijos slepiasi sugaištas laikas, finansiniai nuostoliai, išgąstis, o pasitaiko, kad ir fiziniai sužalojimai ar dar blogiau.

Feisbuko grupėje „Kur stovi trikojis Kaune“ ryte pasidalyta magistralėje Kaunas – Klaipėda nuvirtusio vilkiko nuotrauka. Pasirodo, ši avarija, kurios metu buvo sužalota moteris, įvykusi jau vakar, tačiau reikėjo laukti ryto nelaimės padariniams pašalinti. Nuotraukoje matomas vilkikas, apsivertęs ir per užtvaras išlėkęs į priešpriešinio eismo juostą, šiandien buvo atverstas.

Feisbuko grupės „Kur stovi trikojis Kaune“ nuotr.

„Pirmadienį 23.27 val. A1 kelyje, ties Gailiušių k. susidūrė dvi sunkiasvorės transporto priemonės. Viena nuvažiavo nuo kelio. Į gydymo įstaigą buvo pristatyta vairuotoja (gim. 1982 m.). Eismo įvykio padarinius šalino dar ir šiandien ryte“, – nurodė O. Vaitkevičienė.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo įvykisnelaimėvilkikų avarijaavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Sriūbą buvau atnešęs.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių