Mamą sustingdė vaizdas: automobilis perėjoje praskriejo prie pat vaiko

  • Teksto dydis:

Keliuose – daugybė avarijų. Jos jau tapo mūsų kasdienybe. Kol tai neatsitinka mums patiems ar mūsų vaikams.

Vienos tragiškos nelaimės vos išvengta antradienio rytą. Vaizdas sustingdė mamą, palydėjusią sūnų iki pėsčiųjų perėjos, vedančios mokyklos link.

Moteris apie tai papasakojo socialiniame tinkle. „Ankstus rytas. Lyja lietus. Lydžiu savo antroką į mokyklą. Lydžiu iki perėjos, toliau keliauja pats. Vis dar mokomės savarankiškumo, nes po pamokų jau turi grįžti namo vienas. Vaikas apsidairo, automobilis iš kairės dar toli, iš dešinės jau sustoja praleist pėsčiojo. Vaikas jau ruošiasi žengt į perėją, kai staiga tas, kur iš kairės, praskrieja jam palei nosį“, – rytą aprašė kaunietė.

Ji čia pat kreipėsi į chuliganišką vairuotoją, rizikavusį jos vaiko sveikata ir gyvybe.

„Jeigu netyčia mano postą skaito tas (ta), kuri(s) praskriejo, žinok, kad tu esi šūdo gabalas. Ir jei neprimatai tamsoj ir lietuje, jei nemoki naudotis sankaba įkalnėje ar tau šiaip blogas rytas, ble... NEVAIRUOK!!! Kalba eina apie vaikų gyvybes! Negi taip sunku sėdint savo šiltuose ir sausuose automobiliuose važiuot lėtai ir atidžiai?“ – klausė moteris.

Kalba eina apie vaikų gyvybes!

Eismo įvykių keliuose statistika atspindi vis dar labai pavojingą situaciją.

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, vien praėjusį savaitgalį užregistruota 160 eismo įvykių: penktadienį – 56, šeštadienį – 51, sekmadienį – 53.

Dėl neblaivių vairuotojų kaltės per minėtas tris dienas žuvo vienas žmogus, šeši buvo sužeisti. 41 nelaimė įvyko, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais. Iš viso keliuose penktadienį-sekmadienį žuvo 4 žmonės, trys iš jų – pėstieji, vienas – ėjęs per pėsčiųjų perėją.

Buvo sužeisti 26 asmenys. Pusė jų – keleiviai, ketvirtadalis – vairuotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Durnių visada

Durnių visada portretas
Buvo ir bus. Savo vaikus reikia rasti būtų nuvežti į mokyklą ir paimti. Kito kelio nėra.

mama

mama portretas
maziau gert reikia .aš tai nieko nematau.

Anonimas

Anonimas portretas
Nuotraukoje nesimato kad būtų kažkas pavojuje.Paranoja.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių