Šūviai progimnazijos stadione: šaudė du, ginklas – trečiojo?

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakare su ginklu rankose Kauno Viktoro Kuprevičiaus progimnazijos stadione sulaikytas neblaivus šaulys nenori vienas atsakyti už viešosios tvarkos pažeidimą. Išsiblaivęs policijoje jis pareiškė, kad šaudė ne vienas, o ginklas – dar kito sugėrovo.

Kaip jau rašyta, apie tai, kad minėtame Kovo 11-osios gatvės stadione girtauja ir šaudo du asmenys, buvo pranešta šeštadienį, apie 21.15 val.

Į įvykio vietą nuskubėjusi policija sulaikė 23 metų G.G., gyvenantį Eigulių mikrorajone, su pneumatiniu šautuvu rankose. Šiam per Užimtumo tarnybą darbo ieškančiam kauniečiui nustatytas 3,13 prom. girtumas.

Pristatytas į policiją, jis prisipažino pramogavęs tą vakarą minėtame stadione, šaudydamas į alaus skardines. Tačiau teigia, kad tai darė ne vienas, bet su sugėrovu. O pneumatinį šautuvą, su kuriuo buvo sulaikytas, esą pasiėmė iš kito asmens, su kuriuo susipažino prie parduotuvės, buto. Po to, kai parlydėjo šį į namus.

Ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėję pareigūnai iki pirmadienio ryto spėjo apklausti tik G.G., dėl kurio suėmimo į teismą nesikreips. Ligi šiol jis policijai niekuo nebuvo užkliuvęs. Be to, skiriant šauliui švelnesnę kardomąją priemonę, pneumatinis šautuvas, su kuriuo pavojingai pramogauta, jam nebus grąžintas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių