Kauno centre gausios policijos pajėgos tramdė nepaklusnų vairuotoją

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą Kauno senamiestyje, Šv. Gertrūdos gatvėje, policijos pareigūnai stabdė lengvąjį automobilį „Renault Twingo“. Į įvykio vietą buvo atvykę net keli policijos ekipažai, o įvykio liudininkai portalui kauno.diena.lt pasakojo apie sulaikytą ir antrankiais surakintą vairuotoją.

Portalui kauno.diena.lt apie įvykį pranešė kaunietis. Pasak jo,  20.15 val. Šv. Gertrūdos gatvėje, prie restorano „Hesburger“ buvo sustabdytas žmogus, vairuojantis automobilį. Policija jį stabdė, tačiau vyras nenorėjo sustoti. 

„Atvažiavo keli policijos automobiliai, ketindami sustabdyti nepaklusnų pilietį. Policija išdaužė automobilio langą ir privertė vairuotoją išlipti“, – teigė portalo skaitytojas.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad gausios pareigūnų pajėgos dalyvavo minėtame įvykyje. Pasak jos, Šv. Gertrūdos gatvėje stabdomas vairuotojas savo automobiliu dar spėjo kliudyti kelio ženklą.

Sustabdytas pareigūnų vairuotojas užsibarikadavo savo automobilyje ir nepakluso pareigūnų reikalavimams, todėl teko daužti automobilio langą.

Tik tuomet pilietis buvo išlaipintas.

Nedelsiant pareigūnai patikrino vairuotojo blaivumą – alkotesteris parodė nulius. Tačiau įtariant, kad pilietis gali būti vartojęs narkotikų, patikrinimui jis išgabentas į gydymo įstaigą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam kas pataise

tam kas pataise portretas
Karštai rūkyta dešra su celofanu. Turim Kaune. O dešros celofane nerasta

Pataisė

Pataisė portretas
Nuotaiką informacijos skleidėjai.Paskaičius antrą ir trečią abzacus virsk iš juoko.Senoliai pasakytų:iš didelio rašto-išėjo iš krašto.O gal visai neblogai kai yra tokių rašeivų-nuotaikos pagerinimui nereikia anekdotų specialiai skaityti.LAISVĘ MAŽARAŠČIAMS.

abc

abc portretas
Rašytojui-anonimui! Ne "buvo sustabdytas žmogus, vairuojantis automobilį", o gal "sustabdytas automobilis, kuri vairavo...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių