Taikos prospekte nusidriekė ilga troleibusų eilė

  • Teksto dydis:

Sekmadienio popietę Kaune sutriko troleibusų eismas.

Žinia apie įvykį atkarpoje tarp Taikos prospekto ir Birželio 23-iosios gatvės pasidalijo portalo kauno.diena.lt skaitytojai. Kaip teigta, šioje vietoje nuo stulpo nukrito elektros laidai, o po to nusidriekė ilga troleibusų eilė.

Susisiekus su bendrovės „Kauno autobusai“ generaliniu direktoriumi  Mindaugu Grigeliu, sužinota, kad troleibusų eismas sutriko prieš 15 val.

„Nutrūko tiek laikantysis trosas, tiek troleibuso kontaktinis laidas ir izoliatorius. Valandą troleibusų eismas buvo sustojęs. Kol kas negalime pasakyti, kodėl, aiškinsimės“, – sakė jis ir pridūrė, kad netrukus eismas vėl vyks kaip įprasta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas

Edmundas portretas
Visiškai teisingai , aš kadaise irgi vairavau troleibusą tai ir man buvo nutikęs panašus atvejis šaltą žiemą , kylant i Petrašiūnų kalną prie pat mano troleibuso priekio su skambesiu nutruko kontaktinis tinklas , kadaise buvo įrengiami taip vadinami kompensatoriai , kurie žiemą leisdavo tinklui šiek tiek būti laisvesniam , dabar nežinau ar tai praktikuojama .

Žiema

Žiema portretas
Savo daro.Nuo žemos temperatūros traukiasi kontaktinio tinklo dalys. Pasiekia kritinę ribą,bum ir trūksta.

Kaunas

Kaunas portretas
visiems visko nutinka(kaip sakoma kas nedirba tas nekysta)viskas čia gerai neviduriuokite.jai namuose lemputė perdega irgi puolate visus kaltyti???
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių